Göçük düzeltme fiyat iyi mi sizce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gkhnclk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkhnclk

Katılımcı Üye

İsim
gökhan
Araç
golf 7
1738909460853.jpeg

arkadaşlar sol ön kapıda resimdeki gibi bir hasar oluştu boyada sorun yok usta göçük düzeltme ile 15 bin den kapı açtı 10 bine anlaştık fiyat normal mi sizce

İşi temizse uygun bence.Boyasiz göçük işlemi boyadan daha maliyetli ve zahmetli iş.Ustanin eli düzgünse yaptırın derim.

Geçmiş olsun. Bana yüksek geldi fiyat, ben geride kalmış olabilirimde, izmit sanayi de tacem var size uzak değilse google iletişim bilgisi ile görüşün derim, . Golf 7 ve c5 aircross araçlarım için göçük düzeltme yaptırmıştım ve işçilikten çok memnun kalmıştım.

Fiyat çok fazla 2 kapı bundan 1.5 sene önce 1000 tl yaptırdım. Şahsi düşüncem max 2-3 bin tutması lazım.

Burada dipten 7-8 bin lik maliyet var .

3-4 bine kalmadı bu işler .

Fiyat normal hocam, yakin zamanda sürücü kapısını yaptirdim, yaklaşık 15cm kadar bir yerdi 7.000 istedi, 5.000'e yaptirdim.
Bir arkadaş arka kapı ve çamurluk düzelttirdi o da 12.000 verdi.

Bu yaz iki farklı yerden göcük düzeltme yaptırdım 4 bin tl para verdim. Birinin resmini paylaşıyorum. Diğer göcük sürücü kapısındaydı meşin top gelmiş çok küçüktü

Ekli dosyalar

• 19657042_688237864710586_638257881301066118_n.jpg
    19657042_688237864710586_638257881301066118_n.jpg
    76.8 KB · Görüntüleme: 60
herkese teşekkürler istanbulda başka yerlere de sordum bu iş için 15 den kapı açıyorlar piyasa bu şekilde tamponda da avuç içi kadar yer vardı oraya da 4 dedi 3 e anlaştık işçilikler bu şekilde maalesef yağ değişimine 2000 lira alan sektör

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vw-tr servislerin periyodik bakım fiyatlarına itiraz etmeyen , bu tip göçük külfetlerine de itiraz etmemeli.

Dipten 8 bin den aşağı kimse yapmaz konuya ait hasarı

Hocam ne maliyeti vardır mesela biraz açıklarsanız bizde aydınlanalım?
Maliyet neredeyse 0 sayılır.Elindeki alet edevatı saymazsak yapan kişiye maliyeti maksimum 100ml aseton ve maksimum 2 3 boy sıcak silikon.Ama işçiliğe gelecek olursak çok ince ve çok zahmetli çok fazla detaya girmeyeyim.Yakin bir arkadaşım bu işi yapıyor ve yeri geliyor küçücük bir bölge için 2 3 gün uğraştığı oluyor.Ve bu iş gercekten çok ince ustalık+tecrübe gerektiriyor yapacağınız ufacık hata boya atmasına sacın sünmesine neden oluyor.

kimi usta 1 günde kimi usta tecrübesi ile 2 saate yapıyor ama fiyat ters orantılı 2 saate yapacak kişi biliyor o işin 1 günlük iş olduğunu yine 10 bin istiyor

Ekli dosyayı görüntüle 81909

arkadaşlar sol ön kapıda resimdeki gibi bir hasar oluştu boyada sorun yok usta göçük düzeltme ile 15 bin den kapı açtı 10 bine anlaştık fiyat normal mi sizce
Valla çok aciliyeti yok ise yaptırmayın bu fiyatlar da ne böyle astarlı ön tampon beyaz boyama sadece 6 bin tl istiyolar sökme takma falan da yok işin içinde yaptırmıyorum çok acil değil ise yaptırmayın saçma sapan fiyatlar konuşuluyor ortalıkta

Son düzenleme:

Ekli dosyayı görüntüle 81909

Bu hasar için kuvvetle muhtemel kapı sökülmeyecek dahi. Ayrıca darbe burdan bakınca çook kötü gibi gözükse de kabasını almak bir işinin ehli bir göçükçü için aman aman vakit alacak bir iş değil. Zaten boya bütünlüğü hasarın merkez noktasında bozulmamış veya kordonda. Sadece sağ tarafta sacın bitim kısmına yakın yerde boya atması var buradan görünen . Tecrübeli bir göçükcüyü uğraştırmayacak iş hasarın kaba çekimi kolay olduğundan dolayı. Sözün özü 10 15 lira fiyat çekilecek bir iş deği

Daha öncesinde pdr/boyasız göçük düzeltme işlemi boya ile onarıma nazaran daha uygun fiyatlı maliyetsiz olduğu için ve değer kaybı yaratmadığı için tercih ediliyordu ancak şu an sadece değer kaybı kaygısı yüzünden gelen müşterilere fahiş fiyatlar çeker olmuşlar. 1 bilemediniz 1.5 günlük bir iş olsa dahi çıkma kapı parasına boyasız göçük düzeltme işlemi yapacaklar...

Geri