Multimedya güncellemesi

Ayhan5353

Üye
İsim
Ayhan
Arkadaşlar böyle bir sorun yaşıyorum. Aracım golf değil. 2020 passat . Sanırım güncelleme ile çözülebilecek bir problem. Araç kabloyla apple car play a bağladığım da aracın konumunu Almanya gösteriyor. Multimedyayı nasıl güncelleyebiliriz. Yada bu sorunu nasıl çözebilirim. Bilginiz varmı arkadaşlar .

Ekli dosyalar

• IMG_7981.jpeg
    IMG_7981.jpeg
    323.8 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_7954.jpeg
    IMG_7954.jpeg
    364.7 KB · Görüntüleme: 51

İStanbukldaki arkadaşı yarın arayacağım. Bu saatte rahatsız etmek istemedim. Yetkili servisi bu gün aradım. Öyle bir hizmetimiz yoktur . Eğer bir arıza varsa araç multimedya incelenir ona göre işlem yapılır dedi. ARıza tespit ücreti de 3600tl .

Yetkili servis ne öyle ya. Çıkardıkça çıkarırlar.

Upvote 0

Şunu demek istedim.

Arkadaşın kullandığı aracın multimedya sürümü ilk nesil sürümlerden. Şu an 0330 son sürüm. Direkt bu sürüme güncellemesi iyi olmaz. Önce 0276 gibi sürüme ondan sonra 0308 ardından 0330 sürüme güncellenmesi daha iyi olur. Yabancı kaynaklarda ve TR de ki uzmanlar o şekilde öneriyor. Arkadaşın sürüm ilk nesil olunca direkt son sürüme güncelleyince cihaz hata verme olasılığı var.
Peki bu durum
Golf Mk7 MIB 2 üniteler için de geçerli mi.?

(MIB 2 ünite / 6.5 Composition Media): çok eski sürüm yüklü olan bu cihaza da tek seferde (en yeni sürüme) yükseltmek sakıncalı mı.?

Upvote 0
Peki bu durum
Golf Mk7 MIB 2 üniteler için de geçerli mi.?

(MIB 2 ünite / 6.5 Composition Media): çok eski sürüm yüklü olan bu cihaza da tek seferde (en yeni sürüme) yükseltmek sakıncalı mı.?
Muhtemelen onda da aynı durum vardır ama yine de bu işlerle uğraşanlardan net bilgi almaya çalışırım.

Upvote 0
0308 altı genel olarak sorunlu.

Öneri sürüm 0324 veya 0330

Upvote 0
MOI3_RW_VWMQB_P30600P NORMALDE bu olması gerekir. ama bu dosyayı da bulamadım hiç bir yerde.
İlla o olması gerekmiyor. 0306 , 0308 , 0324 , 0330 destekler.

Bizi Multimedya özelinde Avrupa saymadıkları için RW sürüme mahkumuz. Nadir bulunur.

Upvote 0

Bizi Multimedya özelinde Avrupa saymadıkları için RW sürüme mahkumuz. Nadir bulunur.
Sorunu hallettim. Bi arkadaş sağolsun ben hallederim dedi. multimedyayı güncelledi sorunlar ortadan kalktı çok şükür . Artık apple carplay navigation u açınca konumu Almanya göstermiyor. Bulunduğum yeri gösteriyor. Sizin dediğiniz gibi kademeli güncelleme yaptı . Fakat tek tuşla hepsini birden yükledi arkadaş. Bu süreçte yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.

Upvote 0
Sorunu hallettim. Bi arkadaş sağolsun ben hallederim dedi. multimedyayı güncelledi sorunlar ortadan kalktı çok şükür . Artık apple carplay navigation u açınca konumu Almanya göstermiyor. Bulunduğum yeri gösteriyor. Sizin dediğiniz gibi kademeli güncelleme yaptı . Fakat tek tuşla hepsini birden yükledi arkadaş. Bu süreçte yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.
Nasıl yaptı acaba bende yaptırmak istiyorum yardımcı olur mu bana da acaba ?

Upvote 0

Rw yerine Eu yüklenir mi peki? bende ki sürüm RW 324 330 sürümü nerden bulabilirim bir türlü bulamadım

Upvote 0
Rw yerine Eu yüklenir mi peki? bende ki sürüm RW 324 330 sürümü nerden bulabilirim bir türlü bulamadım
Olmaz. RW yüklemeniz şart. Aracınız garantiliyse yetkili servise yoksa İstanbulda yönlendirme yapabilirim.

Upvote 0

Keyifli kullanımlar.

Upvote 0

Geri