mhmd45
Yeni Üye
EK olarak kör nokta be park asist gibi asistanlar hata veriyor ekran gittikden sonra çalışmıyor yani araç daha öncesinde harhangi bir değişim yazılım güncelleme vs müdahale olmadı araca donanım ve yazılım olarak, start stop kapalı kullanıyorum geneldeMerhabalar 2022 r line aracımın ekranı karardı gelmiyor başına gelen var ı daha önce aracı 4-5 defa açtım kapadım ama ekran hiç gelmiyor karardı ne yapabilirim acil yardım
evet aynı durum hocam ama benim ekran daha gelmedi halaBen daha önce bu hatayı 8-10 kez almışımdır. Araç çalışıyor ala ekran açılmıyor bu sırada Ekrana bağlı olarak kullanılan tüm sistemler (klima, radyo, gerigörüş vs ) kullanılamaz hale geliyor. Araç kullanmaya başlıyorum 5/10 dk içinde kendine geliyor ekran. Eğer sorun aynı ise bende durumlar böyle. 2021 life
Soğuk havalarda arada trip atıyor hocam araç uykuya geçip uyanınca veya resetlendiğinde düzeliyor maks 1-2 saat naz yapıyorekran kendiliğinden düzeldi şuan çalışıyor galiba donanımsal bi skıntı var
Araç ne zamandır sizde ve bakıma ne kadar var?Merhabalar 2022 r line aracımın ekranı karardı gelmiyor başına gelen var ı daha önce aracı 4-5 defa açtım kapadım ama ekran hiç gelmiyor karardı ne yapabilirim acil yardım