Golf 8 2022 Rline Ekran Karardı Açılmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mhmd45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhmd45

Yeni Üye
İsim
muhammet
Araç
golf 8
Merhabalar 2022 r line aracımın ekranı karardı gelmiyor başına gelen var ı daha önce aracı 4-5 defa açtım kapadım ama ekran hiç gelmiyor karardı ne yapabilirim acil yardım

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-02-09 at 12.35.22.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-09 at 12.35.22.jpeg
    150 KB · Görüntüleme: 35

Merhabalar 2022 r line aracımın ekranı karardı gelmiyor başına gelen var ı daha önce aracı 4-5 defa açtım kapadım ama ekran hiç gelmiyor karardı ne yapabilirim acil yardım
EK olarak kör nokta be park asist gibi asistanlar hata veriyor ekran gittikden sonra çalışmıyor yani araç daha öncesinde harhangi bir değişim yazılım güncelleme vs müdahale olmadı araca donanım ve yazılım olarak, start stop kapalı kullanıyorum genelde

Upvote 0
araç 46.000 km 30 binde aldım en korktuğum olaydı başıma geldi.

Upvote 0
Ben daha önce bu hatayı 8-10 kez almışımdır. Araç çalışıyor ala ekran açılmıyor bu sırada Ekrana bağlı olarak kullanılan tüm sistemler (klima, radyo, gerigörüş vs ) kullanılamaz hale geliyor. Araç kullanmaya başlıyorum 5/10 dk içinde kendine geliyor ekran. Eğer sorun aynı ise bende durumlar böyle. 2021 life

Upvote 0
Ben daha önce bu hatayı 8-10 kez almışımdır. Araç çalışıyor ala ekran açılmıyor bu sırada Ekrana bağlı olarak kullanılan tüm sistemler (klima, radyo, gerigörüş vs ) kullanılamaz hale geliyor. Araç kullanmaya başlıyorum 5/10 dk içinde kendine geliyor ekran. Eğer sorun aynı ise bende durumlar böyle. 2021 life
evet aynı durum hocam ama benim ekran daha gelmedi hala :)

Upvote 0
Aynı sorunu cupra Formentor whatsap gruplarında 2021-2022 model araçlarında yaşayanlar da bir hayli arttı son zamanlarda, sanırım Vag grubu yazılım işini yapamadı.

Upvote 0
ekran kendiliğinden düzeldi şuan çalışıyor galiba donanımsal bi skıntı var

Upvote 0
Ben yazılımın kararsız davrandığı düşünüyorum. Donanım olsa gider gelmez
donanım şu neden geldi aklıma yaz mevsiminde ekran aşırı ısnıyor gibi geldi kış aylarında ekran sıcaklığı normal, soğuğa uygun değil galiba

Upvote 0
Soğuk havalarda arada trip atıyor hocam araç uykuya geçip uyanınca veya resetlendiğinde düzeliyor maks 1-2 saat naz yapıyor
teşekkürler hocam ekran gidince bi an şok oldum :)sorunsuz araba olmaz mutlaka ama adamlar tüm kontrolleri ekrana vermiş maalesef.

Upvote 0
Araç ne zamandır sizde ve bakıma ne kadar var?

Upvote 0

Geri