mhmd45
Yeni Üye
Ekran sorunu bakım sonrası 15.000 km civarı mı geldi?Aracı 2024 ağustosda aldım 30.000 km suan 46.000 km de bakım için özel servise gidiyorum servise gitmedim hiç garantisi bitti aracın
bu yönden düşünmemiştim ama şimdiye kadar 3-4 defa vites kolu hatası verdi yine götürmedim servise aracı ilk aldığımda yağ bakımı yaptırdım 10.000 km olmadan yine yağ bakımı yaptırdım hep kendim bakımlarını resetledim.Castrol yağ ve bosch marka filtre kullanıyorumEkran sorunu bakım sonrası 15.000 km civarı mı geldi?
Eğer öyleyse servis bana uğra mesajı vermiş gibi duruyor.. isteyerek ya da istemeyerek bakıma gel ya da gelmedin mesajı olabilir.
Ohooo uğraş uğraş dur 0 araba alıp da böyle uğraşacaksam almam.Golf 8 1.0etsi Aracımın ekranı cold startın ardından açılmıyor 200-300 mt ilerleyice açılıyordu kendi çapımda işe yarayan basit bir çözüm buldum aracı istop etmeden önce multimedya ekranını yuvarlak tuştan kapatıyorum tekrar çalıştıracağım zamanda aynı tuştan geri açıyorum bunu yaptığım zaman ekran açılmama sorunu yaşanmıyor benim araçta
Valahi bilahi arabayı park edince ekranı kapamayı unutmuşmuyum diye kontrol ediyorum son model arabada varlık içinde yokluk.Ohooo uğraş uğraş dur 0 araba alıp da böyle uğraşacaksam almam.
Koca yürekli Volkswagen B12 biz yerinde mi diye ölçüyor var mı başka şirkette bu hiç sanmam!!! Daha başıma gelmedi yazılımsal bir hata umarım forumdakiler abartiyordur demekten başka bir şey gelmiyor elimden.Valahi bilahi arabayı park edince ekranı kapamayı unutmuşmuyum diye kontrol ediyorum son model arabada varlık içinde yokluk.
bende deneyeyim mantıklıGolf 8 1.0etsi Aracımın ekranı cold startın ardından açılmıyor 200-300 mt ilerleyice açılıyordu kendi çapımda işe yarayan basit bir çözüm buldum aracı istop etmeden önce multimedya ekranını yuvarlak tuştan kapatıyorum tekrar çalıştıracağım zamanda aynı tuştan geri açıyorum bunu yaptığım zaman ekran açılmama sorunu yaşanmıyor benim araçta
selam denedinizmi acaba denediysenizde işe yaradımıbende deneyeyim mantıklı![]()