Golf 8 2022 Rline Ekran Karardı Açılmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mhmd45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhmd45

Yeni Üye
İsim
muhammet
Araç
golf 8
Merhabalar 2022 r line aracımın ekranı karardı gelmiyor başına gelen var ı daha önce aracı 4-5 defa açtım kapadım ama ekran hiç gelmiyor karardı ne yapabilirim acil yardım

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-02-09 at 12.35.22.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-09 at 12.35.22.jpeg
    150 KB · Görüntüleme: 35

Aracı 2024 ağustosda aldım 30.000 km suan 46.000 km de bakım için özel servise gidiyorum servise gitmedim hiç garantisi bitti aracın
Ekran sorunu bakım sonrası 15.000 km civarı mı geldi?

Eğer öyleyse servis bana uğra mesajı vermiş gibi duruyor.. isteyerek ya da istemeyerek bakıma gel ya da gelmedin mesajı olabilir.

Upvote 0

Ekran sorunu bakım sonrası 15.000 km civarı mı geldi?

Eğer öyleyse servis bana uğra mesajı vermiş gibi duruyor.. isteyerek ya da istemeyerek bakıma gel ya da gelmedin mesajı olabilir.
bu yönden düşünmemiştim ama şimdiye kadar 3-4 defa vites kolu hatası verdi yine götürmedim servise aracı ilk aldığımda yağ bakımı yaptırdım 10.000 km olmadan yine yağ bakımı yaptırdım hep kendim bakımlarını resetledim.Castrol yağ ve bosch marka filtre kullanıyorum

Upvote 0
Golf 8 1.0etsi Aracımın ekranı cold startın ardından açılmıyor 200-300 mt ilerleyice açılıyordu kendi çapımda işe yarayan basit bir çözüm buldum aracı istop etmeden önce multimedya ekranını yuvarlak tuştan kapatıyorum tekrar çalıştıracağım zamanda aynı tuştan geri açıyorum bunu yaptığım zaman ekran açılmama sorunu yaşanmıyor benim araçta

Upvote 0
Golf 8 1.0etsi Aracımın ekranı cold startın ardından açılmıyor 200-300 mt ilerleyice açılıyordu kendi çapımda işe yarayan basit bir çözüm buldum aracı istop etmeden önce multimedya ekranını yuvarlak tuştan kapatıyorum tekrar çalıştıracağım zamanda aynı tuştan geri açıyorum bunu yaptığım zaman ekran açılmama sorunu yaşanmıyor benim araçta
Ohooo uğraş uğraş dur 0 araba alıp da böyle uğraşacaksam almam.

Upvote 0
Valahi bilahi arabayı park edince ekranı kapamayı unutmuşmuyum diye kontrol ediyorum son model arabada varlık içinde yokluk.
Koca yürekli Volkswagen B12 biz yerinde mi diye ölçüyor var mı başka şirkette bu hiç sanmam!!! Daha başıma gelmedi yazılımsal bir hata umarım forumdakiler abartiyordur demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Upvote 0
bende deneyeyim mantıklı :)

Upvote 0

Geri