- İsim
- Mustafa Kemal
Son zamanda ilk bakıma giden oldumu benim servis sürem yaklaşıyor arkadaşlar merak ediyorum fiyatlarda zam varmı?
Merhaba hocam az önce 1. Yıllık bakımdan çıktım Yen'i geldim [emoji5]Son zamanda ilk bakıma giden oldumu benim servis sürem yaklaşıyor arkadaşlar merak ediyorum fiyatlarda zam varmı?
Can hocam geçen hafta bende 14600 de ilk bakıma girdim. Arac 10 aylık. 627 tuttu. 597 ödedim.Merhaba hocam az önce 1. Yıllık bakımdan çıktım Yen'i geldim
İnternet randevu İle işçilikte %10 indirim aldım, ayrıca filo indirim sayıp parça da %5 yaptılar ailede 3 Vw var vb dil döktüm anca tum indirimlerle beraber 590 liraya yaptırdım.
Ben bi 10 lira az ödemişim Bedir hocam, sana filo indirimi yaptık diye yedirdiler bir de, bilsem 10 lira için uğraşıp muhattap olmazdım. Fahiş fiyat ama yapacak birşey yok.Can hocam geçen hafta bende 14600 de ilk bakıma girdim. Arac 10 aylık. 627 tuttu. 597 ödedim.
Hocam Vw nin dediğine göre dışarıda satılan hiçbir parça orijinal değil, sadece yetkili servisten temin edilen ürünler orijinaldir diyor. Yağ için de kullanılan castrol yağ Almanya'dan orijinal olarak geliyor ve klasik bidonda satılan castrol edge 5/30 aan daha farklı, Vw için tam uyumlu.Beşiktaş1903 dedi:Cevaplar için teşekkür ediyorum yaklaşık 600
Tl ödeyeceğim anlaşılan ve yaklaşık 100 tl gidiş dönüş yakıt parası , geçen arkadaşımın 3 yaşında nissan juke aracını servis randevusundan vazgeçip sanayide yaptırdık ankara nissan 650 tl sanayi 300 tl fiyat verdi , diyeceksinizki orjinal parçamı ? Evet sökülen her parçaya bizzat kendimiz baktık takılanada aynısı ! yağ kapalı kutuda mobil yağ üretimi yeni utandık pazarlık bile yapmadık
İnternetten randevu alırken alttakileri bunları yazdırın ve size telefonla randevu saatinin teyidi için dönmezlerse siz arayıp randevuyu onaylatın.Kısmetse aracı yarın 45000 bakımına Doğuş Oto Çankaya'ya götürecem, 30000 bakımında Doğuş Oto Etimesgut'a polen filtresini sökmeyin dedim kabullendiremedim, bunun resmi bir dayanağı falan var mı? Yağı dışardan götürmeyi ya da polen filtresini değiştirmemeyi kabul etmeme hakları var mı?
Hocam aslında hepsi kabul ediliyor Ancak iyi niyet veya normal garanti dışı kalmış oluyor aracınız, ben sorduğumda yağın faturası var ise ve yağdan oluşabilecek tüm hasarları kabul ettiğine dair kağıt imzalarsanız olur demişlerdi.Kısmetse aracı yarın 45000 bakımına Doğuş Oto Çankaya'ya götürecem, 30000 bakımında Doğuş Oto Etimesgut'a polen filtresini sökmeyin dedim kabullendiremedim, bunun resmi bir dayanağı falan var mı? Yağı dışardan götürmeyi ya da polen filtresini değiştirmemeyi kabul etmeme hakları var mı?
Bakım olarak ilan ettiği işlem ve parça değişimlerini yaptırmak zorundasınız, aksi takdirde teknik olarak garanti dışında tutması normal. Ancak:Hocam aslında hepsi kabul ediliyor Ancak iyi niyet veya normal garanti dışı kalmış oluyor aracınız, ben sorduğumda yağın faturası var ise ve yağdan oluşabilecek tüm hasarları kabul ettiğine dair kağıt imzalarsanız olur demişlerdi.
Aracımı 4.200 km de bakıma götürdüm, usta filtrelere bakıp sıfır gibi kalmış ama bakım prosedürü mecbur değişiyor dedi.