Açık havada ve güneşli bir günde çekilmiş bir kaç poz alırsak yorum yapabiliriz Değerli Hocam.Bu konuya tamamen uzağım,yardımınızı rica edeceğim,arabayı 2.el almıştım,ön cam dahil tüm camlarda film var.
Ön cama alıştım desem de diğer camlar çok koyu geliyor.
Mevcut cam filmlerinin koyuluğunu,numarası,kalite vb.anlamak için bir yol var mıdır?
Hocam 2 çok koyu olabilir fabrikasyon üstüne. Hepsini 1 derim.Dostlar highline aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum. Arka camlar fabrikasyon karartmalı ancak arkada çocuk koltuğunda oturan oğlum güneşten yine de çok rahatsız oluyor özellikle de uyurken çocuk kafasını kaçıracak yer arıyor. Adana da yaşıyorum sanırım bunun da etkisi büyük. 3m'de çalışmış bir arkadaşım benin için 250 tl fiyat aldı yetkili bayiden. Arka yanlar 1 ön yanlar ve bagaj kapağı 2 numara olsa nasıl olur? Bu konuda tecrübem yok. Tavsiyelere açığım.
Burada gün ışığında önemleri var değerli hocam..@yusuf Anladım hocam. Çok aşırı koyu olmasını istemiyorum. 1 ya da 2 numara arasında güneşten koruma anlamında çok fark oluşuyor mu acaba?
MerhabaSlm Alpay bey, 6 mt CS fiyatı nedir acaba ? Şehir dışına kargo yapma şansınız var mı ?
@bahaman hocam benim eski highline'da orijinal karartma hemen hemen yeterli geliyordu çocuk için.Dostlar highline aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum. Arka camlar fabrikasyon karartmalı ancak arkada çocuk koltuğunda oturan oğlum güneşten yine de çok rahatsız oluyor özellikle de uyurken çocuk kafasını kaçıracak yer arıyor. Adana da yaşıyorum sanırım bunun da etkisi büyük. 3m'de çalışmış bir arkadaşım benin için 250 tl fiyat aldı yetkili bayiden. Arka yanlar 1 ön yanlar ve bagaj kapağı 2 numara olsa nasıl olur? Bu konuda tecrübem yok. Tavsiyelere açığım.
Hocam geç cevap için kusura bakmayın. Ön taraf ön camdan ışık aldığı için ön taraf tam istediğim gibi ama arkalar biraz zindanAtr15 çok koyu kalmadı mı.Ben önler 35 arkalar 20 yaptırdım.Arkalar ciddi koyu geldi.