Mercedes A180d Sıfırdan Retrofit

İsim
Ahmet
Araç
Golf 7 1.2 TSİ, A3 Sedan S-line 35TFSİ
Arkadaşlar Selam 2017 a180d araç aldık beyaz renkte 140 binde bu araca sıfırdan led far,a45 body kit,varex,stage 1 veya 2 yazılım,gizli özellik aktivasyonu,pasta cila detaylı temizlik vb tarzında işlemler yapıcaz istanbul içinde bu uygulamalar için önerdiğiniz mekan varsa lütfen yazın.

Hocam 140 bindeki dizel araca stage2 yaptırma derim
Led far ve A45 body kit de orjınal mi yaptıracaksın bayağı bir masrafın olur
Taiwan malı olursa dıkkat edt derim
Hayırlı olsun

Hocam geçen yaz yurdtdısından kuzenım im A250 2022 model orjınal amg body kıt olan aracına İstanbul da olan sosyal media da bayağı tanınmış bir işletmeden A 45 body kit full ve yıldız tavan yaptırdık body kıt Taiwan malı kullanıldı islemden sonra tam detaylı sağını solunu inceleyemiyorsunuz
Detaylı incelendıgınde bir çok parçada hata oldugunu gördük belkıde malzemede degil iscilikte dedik tekrar Ankara dan İstanbul’a gıtmedık ankarada tanıdık bir kaportacıda baktırdık sonuç 100/100 uyumlu degil boody kıt neyse Orjınal parçalar bizde olduğu için Orjınal e donusturduk ve firmaya bütün seti geri gonderdık sonuç olarak ama çok ugrastık
Iyı arastır yaptıracagın yerı malzemeyi iyi konturol edt montaj asamasının her anında aracıyım yanında ol derim

Hocam geçen yaz yurdtdısından kuzenım im A250 2022 model orjınal amg body kıt olan aracına İstanbul da olan sosyal media da bayağı tanınmış bir işletmeden A 45 body kit full ve yıldız tavan yaptırdık body kıt Taiwan malı kullanıldı islemden sonra tam detaylı sağını solunu inceleyemiyorsunuz
Detaylı incelendıgınde bir çok parçada hata oldugunu gördük belkıde malzemede degil iscilikte dedik tekrar Ankara dan İstanbul’a gıtmedık ankarada tanıdık bir kaportacıda baktırdık sonuç 100/100 uyumlu degil boody kıt neyse Orjınal parçalar bizde olduğu için Orjınal e donusturduk ve firmaya bütün seti geri gonderdık sonuç olarak ama çok ugrastık
Iyı arastır yaptıracagın yerı malzemeyi iyi konturol edt montaj asamasının her anında aracıyım yanında ol derim
anladım kötü bir deneyim olmuş peki stage 2 için sence ne gibi bir unsur var şahsi fikrim ben şuan sadece downpipe ve açık hava filtresi yapmayı düşünüyordum,hangi firmaya yaptırdın onu da söylersen yanlışlıkla ondan yapmayalım.

RSA Motorsports
Ankara İstanbul ve Adana da birkaç şubeleri var
ben ankara da orda yaptırdım mert bey var
Hocam aracınız dizel 140.bin de dizel araç yaptıracagın fırmayı iyi seç yorumları oku bir kere dırek gıttıgınde tamam hemen yapalım dıyen yerden anında cık derim
Öncelikle aracın konturol edilir uygun sa yapılır
Ama senın aracına satage 1 guzel olur benim dizel araçta da yaptırmıstım özellikle sollamalarda ve kalkıslarda çok fark edtmıstı birazda yakıtı ındırmıstı

Geri