Golf 7 Sağ Ayna Kapağı Kırılma

İsim
Ahmet
Araç
Golf 7 1.2 TSİ, A3 Sedan S-line 35TFSİ
Arkadaşlar selam bugün talihsiz bir kaza yaptık da sağ aynanın kapağı uçtu gitti aynada bir şey yok sinyal lambası sağlam sadece kapak uçtu gitti yarın maslak sanayiye götüreyim diyorum kime götürmem lazım önerdiğiniz bir yer var mı ?

Çıkma orjinal kapak alıp kendiniz takabilirsiniz Youtube'da bolca video mevcut. X liralık işlem için sanayide 5x para vermeye gerek yok bence.
Şöyleki yuvalar kırık mı değil mi anlayamadım şiddetli çarptım ondan uğraşmak istemedim içine su almasından çekindiğim için hemen yaptırayım dedim.Sinyal biraz sallanıyordu da az da olsa yerinden.

Ben gecen aldım sol ayna astar boya aldım benim araba verniksiz saf beyazmış verniksiz boyadım güzel oldu benim ayna sağlam idi dişleri kırıktır birde boyanmıyordu düzgün iz kalıyordu onda değiştim

aynayı en aşağı bakacak konuma alıp plastik kemik ya da tornavida yardımı ile aynayı aşağıya doğru kastırın zaten direkt çıkıyor. sonrasında aynanın üst tarafına baktığınızda 2 tane tırnak tutuyor onları aşağıya doğru kastırıp kurtardığınız ayna kapağı geliyor. eliniz biraz yatkınsa komple aynayı bile parçalayabilirsiniz.

Geri