Merhabalar

Endym

Yeni Üye
İsim
Oğuzhan
Araç
Golf 7 1.2 TSI 2014
Merhabalar,
26 yaşında polo ile başladığım vag sevdasına bugun 30 yaşımda 2014 golf 1.2tsi manuel ile devam ediyorum arkadaşlar. Daha önce araçla oynamaya korkardım ki bakımını bile serviste yaptırırdım golf beni öyle bir hevese sürükledi ki aracın her parçasını öğrenmeye başladım ve sizlerle karşılaştım. 30 yaşında yazılımcı bir çocuk babasıyım ismim oğuzhan. Golf severler için baya faydalı bir forum oluşturmuşsunuz. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-02-24 at 12.07.54.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-24 at 12.07.54.jpeg
    233.7 KB · Görüntüleme: 30

Merhabalar,
26 yaşında polo ile başladığım vag sevdasına bugun 30 yaşımda 2014 golf 1.2tsi manuel ile devam ediyorum arkadaşlar. Daha önce araçla oynamaya korkardım ki bakımını bile serviste yaptırırdım golf beni öyle bir hevese sürükledi ki aracın her parçasını öğrenmeye başladım ve sizlerle karşılaştım. 30 yaşında yazılımcı bir çocuk babasıyım ismim oğuzhan. Golf severler için baya faydalı bir forum oluşturmuşsunuz. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Hoş geldiniz hocam

Merhabalar,

Hoşgeldin aramıza….
Ben bir an duraksadım yaş tutsa tamam ya bizim oğuzhan diyeceğim…
Araç, İsim, Yazılmcı, Bir çocuk…
🧿

hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun

Hoş geldiniz hocam
Hoşbuldum teşekkür ederim.
Hoşgeldin aramıza….
Ben bir an duraksadım yaş tutsa tamam ya bizim oğuzhan diyeceğim…
Araç, İsim, Yazılmcı, Bir çocuk…
🧿
Tanışırız belki bizim Oğuzhan olur hocam. Hoşbuldum ☺️
Hoşgeldiniz hocam, aracınız da hayirli olsun
Hoşbuldum teşekkür ederim
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun
Hoşgeldiniz kazasız belasız sürüşler
Hoşbuldum çok teşekkürler
Hoşgeldiniz keyifli forumlar

Geri