Konig Marka Jant Nerede Bulabilirim ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pilot_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pilot_

Üye
İsim
Emir Yazıcı
Araç
Golf
Merhaba aracıma Konig Kilogram jant almak istiyorum. En son 2CR Serhat abinin golf videosunda görmüştüm ve çok beğendim ama hiçbir yerde bulamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum. İkinci el de olur.

bende hafif jant arıyorum ama bulamadım sahibinden letgo ilanlarını kovala sıfır olarak tr de bulamazsın bizimkiler replika jant getiriyor anca...

yurt dışından getirtme şansın varsa sıfırını o şekilde getirtebilirsin

Hocam bende değişmek istiyordum jantı ama
Satarken artı yönü değil aracın eksi yönü varmış gibi bakılıyor.
Oysa ki takılan jant daha hafif özellikli jant dahi olsa istenmiyor 2.elde
Ben vazgeçtim onun için.

Ben vazgeçtim onun için.
Hocam satarken orijinal jantıda birlikte verirseniz sorun olmaz bence. Ben alırken öyle aldım çünkü :) Yanında verildiği için sorun etmedim.

Hocam satarken orijinal jantıda birlikte verirseniz sorun olmaz bence. Ben alırken öyle aldım çünkü :) Yanında verildiği için sorun etmedim.
Jant farkını ödediniz mi

bende hafif jant arıyorum ama bulamadım sahibinden letgo ilanlarını kovala sıfır olarak tr de bulamazsın bizimkiler replika jant getiriyor anca...

Videonun yorumlara baktım soran da olmuş ama cevap gelmemiş nereden aldığına dair. İkinci el siteleri de dolaştım konigler var ama istediğim gibi yok. Tek çare bi şekilde yurtdışından getirmek herhalde

TR de bu adam bunu takıyorsa illa bir yolu vardır kendisine ulaşın dönüş yapar bence.
Yeni projede de aynı markayı taktı sanırım..

Merhaba aracıma Konig Kilogram jant almak istiyorum. En son 2CR Serhat abinin golf videosunda görmüştüm ve çok beğendim ama hiçbir yerde bulamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum. İkinci el de olur.
Powershop'a bir sorun isterseniz. Geçmişte distribütör olduklarına dair bir şeyler görmüştüm internette.

Birlas OZ satıyor MSW satıyor OZ'ler çok hafif tavsiye ederim.

Ben vazgeçtim onun için.
Araca jant alırken aracın olsun olmasın bir takım OEM jant edinmekte fayda var ben bir gün olur da aracı satarsam OEM'lerle veririm zaten dediğiniz gibi orijinal jant olmadığında jant yarış jantı da olsa kötü görülüyor OEM jantla veririm aftermarket de bana kalmış olur zor bulunuyor zaten.

para verip araca özel jant takacam. Alıcı bunu bahane edip fiyat kıracak öylemi !
Jantın farkını verirse özel jantlarımı araçla veririm. (Yerim varsa özel jantımı para ile bile vermem)
16-17 oem çirkin jantı takar veririm.
Araçtan Janttan anlayan birisi bunu dert etmez

Birlas OZ satıyor MSW satıyor OZ'ler çok hafif tavsiye ederim.
Msw jantları bende gördüm gayet de güzeller ve fiyatları uygun. Bildiğiniz hafif msw jant var mı ? Autopartia sitesinde bir tane sordum msw p1 modeli idi 10.5 kg idi.

Evet hocam ödedim. Eski sahibi komşumuzdu sağolsun gözü gibi bakıyordu araca :)
Mal semeriyle satılır satıcının ücret talep etmesi saçmalık... Varsa satmadıysa versin bunu fiyatlandırmaya ne gerek var
Msw jantları bende gördüm gayet de güzeller ve fiyatları uygun. Bildiğiniz hafif msw jant var mı ? Autopartia sitesinde bir tane sordum msw p1 modeli idi 10.5 kg idi.
Hocam p1 modelini bilmem ama msw beklenen kadar dayanıklı bir jant değil. Hafif olsun ama yamulma ihtimalini de ele almakta fayda var . Sıfır sayılabilecek bir jantın kolaylıkla 225/40/18 lastik ile yamulduğuna şahit oldum.

Geri