Merhaba aracıma Konig Kilogram jant almak istiyorum. En son 2CR Serhat abinin golf videosunda görmüştüm ve çok beğendim ama hiçbir yerde bulamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum. İkinci el de olur.
Hocam satarken orijinal jantıda birlikte verirseniz sorun olmaz bence. Ben alırken öyle aldım çünküHocam bende değişmek istiyordum jantı ama
Satarken artı yönü değil aracın eksi yönü varmış gibi bakılıyor.
Oysa ki takılan jant daha hafif özellikli jant dahi olsa istenmiyor 2.elde
Ben vazgeçtim onun için.
Jant farkını ödediniz miHocam satarken orijinal jantıda birlikte verirseniz sorun olmaz bence. Ben alırken öyle aldım çünküYanında verildiği için sorun etmedim.
Videonun yorumlara baktım soran da olmuş ama cevap gelmemiş nereden aldığına dair. İkinci el siteleri de dolaştım konigler var ama istediğim gibi yok. Tek çare bi şekilde yurtdışından getirmek herhaldebende hafif jant arıyorum ama bulamadım sahibinden letgo ilanlarını kovala sıfır olarak tr de bulamazsın bizimkiler replika jant getiriyor anca...
yurt dışından getirtme şansın varsa sıfırını o şekilde getirtebilirsin
Evet hocam ödedim. Eski sahibi komşumuzdu sağolsun gözü gibi bakıyordu aracaJant farkını ödediniz mi
Powershop'a bir sorun isterseniz. Geçmişte distribütör olduklarına dair bir şeyler görmüştüm internette.Merhaba aracıma Konig Kilogram jant almak istiyorum. En son 2CR Serhat abinin golf videosunda görmüştüm ve çok beğendim ama hiçbir yerde bulamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum. İkinci el de olur.
Jant satışları yokmuş.Powershop'a bir sorun isterseniz. Geçmişte distribütör olduklarına dair bir şeyler görmüştüm internette.
Birlas OZ satıyor MSW satıyor OZ'ler çok hafif tavsiye ederim.bende hafif jant arıyorum ama bulamadım sahibinden letgo ilanlarını kovala sıfır olarak tr de bulamazsın bizimkiler replika jant getiriyor anca...
yurt dışından getirtme şansın varsa sıfırını o şekilde getirtebilirsin
Araca jant alırken aracın olsun olmasın bir takım OEM jant edinmekte fayda var ben bir gün olur da aracı satarsam OEM'lerle veririm zaten dediğiniz gibi orijinal jant olmadığında jant yarış jantı da olsa kötü görülüyor OEM jantla veririm aftermarket de bana kalmış olur zor bulunuyor zaten.Hocam bende değişmek istiyordum jantı ama
Satarken artı yönü değil aracın eksi yönü varmış gibi bakılıyor.
Oysa ki takılan jant daha hafif özellikli jant dahi olsa istenmiyor 2.elde
Ben vazgeçtim onun için.
Msw jantları bende gördüm gayet de güzeller ve fiyatları uygun. Bildiğiniz hafif msw jant var mı ? Autopartia sitesinde bir tane sordum msw p1 modeli idi 10.5 kg idi.Birlas OZ satıyor MSW satıyor OZ'ler çok hafif tavsiye ederim.
Mal semeriyle satılır satıcının ücret talep etmesi saçmalık... Varsa satmadıysa versin bunu fiyatlandırmaya ne gerek varEvet hocam ödedim. Eski sahibi komşumuzdu sağolsun gözü gibi bakıyordu araca![]()
Hocam p1 modelini bilmem ama msw beklenen kadar dayanıklı bir jant değil. Hafif olsun ama yamulma ihtimalini de ele almakta fayda var . Sıfır sayılabilecek bir jantın kolaylıkla 225/40/18 lastik ile yamulduğuna şahit oldum.Msw jantları bende gördüm gayet de güzeller ve fiyatları uygun. Bildiğiniz hafif msw jant var mı ? Autopartia sitesinde bir tane sordum msw p1 modeli idi 10.5 kg idi.