Konig Marka Jant Nerede Bulabilirim ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pilot_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tabi ki herkesin kendi görüşü var...

Her orijinal jant için olmasa da çoğunluk olarak güzel olsun olmasın orijinal jant değerli. Eğer saklayacak yer varsa saklamak bir şey kaybettirmez bence. Yada yaz/kış lastik değiştiriyorsanız her seferinde sök/tak işleminde jantları hırpalamak yerine orijinal jantları kışlık, diğerlerini yazlık olarak kullanılabilir.

Bir de şöyle bakmaklazım olaya şimdi her jant her seride pakette farklı. Sen araç alıyorsun atıyorum highline eğer üzerinde orijinal jant yoksa bir nevi paket eksilmiş oluyor. Mesela birisi size aracın Alcantara koltuklarını söküp yerine sıradan kumaşlı bir koltukla araba satsa demezmisin kardeşim nerede benim alcantara koltuklarım vs.

Bir de ülkemizde çoğunluğu replika yada 2./3. sınıf üretim kalitesinde jantlar takıyor. Oysa OEM jantların hepsi 1. sınıf üretim kalitesindeler ve hepside farklı farklı dünyaca ünlü üreticiler tarafından üretiliyor.

Mal semeriyle satılır satıcının ücret talep etmesi saçmalık... Varsa satmadıysa versin bunu fiyatlandırmaya ne gerek var
Hocam aslında OEM jantları ile veriyordu aracı. Ben istedim vermesini. Sıfır jant-lastikten çok daha makul fiyata geldi böylece

Hocam aslında OEM jantları ile veriyordu aracı. Ben istedim vermesini. Sıfır jant-lastikten çok daha makul fiyata geldi böylece
Ben şey sandım hocam üstündeki after jantla satıp orijinalleri için ücret talep ediyor gibi anladım afedersiniz .

Msw jantları bende gördüm gayet de güzeller ve fiyatları uygun. Bildiğiniz hafif msw jant var mı ? Autopartia sitesinde bir tane sordum msw p1 modeli idi 10.5 kg idi.
Hocam 18'' ebatta MSW 85 var 11.50kg, MSW'lerde Golf'lere uyan başka güzel model yok şahsen. Sparco Assetto Gara 18'' 9kg, MK6 MK7 MK8 farketmeksizin tüm Golf'lere çok yakışıyor. Son olarak OZ Racing Ultaleggera 18'' 8.6kg, aralarından en başarılı olanı, HLT olanlar magnezyum alaşım yok gibiler, aracın yürüyüşüne ciddi anlamda katkı sağlıyorlar. Sırayla fiyat da artıyor, ancak F/P istiyorsanız en mantıklısı Assetto Gara gibi.

Geri