Trafik levhası okudu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eagle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eagle

Yeni Üye
İsim
Atila
Araç
Golf 8.5
Arkadaşlar aracım üç aylık her kalkışta trafik levha okuma kapsam dışı demesine alışmışken dün bir sürpriz yaptı ve sitenin çıkışındaki levhayı okudu. Hoş bir tecrübe oldu. Bu konuda bilgi ya da tecrübe sahibi oln var mı?

Enteresan bir durum.
Yani bu bir doğa olayı ay tutulması gibi bir şey değil..
Herhangi bir arızası vardı ya da güncelleme mi geldi?

Enteresan bir durum.
Yani bu bir doğa olayı ay tutulması gibi bir şey değil..
Herhangi bir arızası vardı ya da güncelleme mi geldi?
Tam öyle bir durum. sonrası yine hayal oldu ama bir kere de olsa çalışabilmesi çok tuhaf ve çalışıyorsa neden çalışmıyor

Tam öyle bir durum. sonrası yine hayal oldu ama bir kere de olsa çalışabilmesi çok tuhaf ve çalışıyorsa neden çalışmıyor
Kılavuza baktınız mı? Hangi durumlarda koşullarda aktif oluyor vs.

Arkadaşlar aracım üç aylık her kalkışta trafik levha okuma kapsam dışı demesine alışmışken dün bir sürpriz yaptı ve sitenin çıkışındaki levhayı okudu. Hoş bir tecrübe oldu. Bu konuda bilgi ya da tecrübe sahibi oln var mı?
Türküz kardeşim biz haketmiyoruz git kapattır hemen

Okuduğu tabela içeriği ne idi hocam ?

Hız sınırı, dur levhası, yol ver levhası vb.

Yaklaşık 100 km hatayı alarak kullanmıştım. Ara sıra benimki de okuyordu kafasına göre hatta 5 dakika kadar çok güzel çalışmışlığı vardı. Sonuç, hata devam ettiği için serviste kapattırdım.

Yaklaşık 100 km hatayı alarak kullanmıştım. Ara sıra benimki de okuyordu kafasına göre hatta 5 dakika kadar çok güzel çalışmışlığı vardı. Sonuç, hata devam ettiği için serviste kapattırdım.
Hocam aracında bu özellik varsa neden servıste kapattırsın?
Neden servise sormadın Benim aracımda bu ozellık var ama çalışmıyor dıye?
Bence mantıksız bırsey yapmışsınız

82'lik yolda 110 diye giderken 4512TL ceza yeseydi hayatta kapattırmazdı. :rolleyes:
Bende bunu anlamıyorum. Ülkemizde yollar da neredeyse her 10km bir farklı bir hız sınırı var ancak kimse bilmiyor çünkü tabela neredeyse yok. Kimse de ses çıkartmıyor. Ben bir kaç kere trafiğe ve cimere yazdım ancak 3-5 kiliyle olacak il değil. Adam bana geri dönüş yapıp; kardeşim tüm ülke memnun, sana ne oluyor dese yeridir. :ROFLMAO:

Her arabayı çalıştırdığımda ilk 1-2 dakika okuyor hız tabelalarını. Ancak sonrasında devre dışı kalıyor.

arkadaşlar imp 8,5 ta bu tabela okuma tam anlamıyla gizli özellik ile açılacak gibi duruyor ozaman bende 8,5 var tabela vs okumadı hiç 1 tane okusa bile kapatmam açıkçası bunu öğrenmek lazım

Bende bunu anlamıyorum. Ülkemizde yollar da neredeyse her 10km bir farklı bir hız sınırı var ancak kimse bilmiyor çünkü tabela neredeyse yok. Kimse de ses çıkartmıyor. Ben bir kaç kere trafiğe ve cimere yazdım ancak 3-5 kiliyle olacak il değil. Adam bana geri dönüş yapıp; kardeşim tüm ülke memnun, sana ne oluyor dese yeridir. :ROFLMAO:
Çok ülke gezdim bir tek Türkiye’de doğru dürüst tabela yok alerjileri var galiba uyarı tabelalarına 😁 benim arabada bazen okuyor oda tabela düzenli tabelaysa olanlarda pek görünmüyor kalitesiz onlarda kamera algılamıyor onları

Geri