Eagle
Yeni Üye
Arkadaşlar aracım üç aylık her kalkışta trafik levha okuma kapsam dışı demesine alışmışken dün bir sürpriz yaptı ve sitenin çıkışındaki levhayı okudu. Hoş bir tecrübe oldu. Bu konuda bilgi ya da tecrübe sahibi oln var mı?
Tam öyle bir durum. sonrası yine hayal oldu ama bir kere de olsa çalışabilmesi çok tuhaf ve çalışıyorsa neden çalışmıyorEnteresan bir durum.
Yani bu bir doğa olayı ay tutulması gibi bir şey değil..
Herhangi bir arızası vardı ya da güncelleme mi geldi?
Kılavuza baktınız mı? Hangi durumlarda koşullarda aktif oluyor vs.Tam öyle bir durum. sonrası yine hayal oldu ama bir kere de olsa çalışabilmesi çok tuhaf ve çalışıyorsa neden çalışmıyor
Türküz kardeşim biz haketmiyoruz git kapattır hemenArkadaşlar aracım üç aylık her kalkışta trafik levha okuma kapsam dışı demesine alışmışken dün bir sürpriz yaptı ve sitenin çıkışındaki levhayı okudu. Hoş bir tecrübe oldu. Bu konuda bilgi ya da tecrübe sahibi oln var mı?
Hocam aracında bu özellik varsa neden servıste kapattırsın?Yaklaşık 100 km hatayı alarak kullanmıştım. Ara sıra benimki de okuyordu kafasına göre hatta 5 dakika kadar çok güzel çalışmışlığı vardı. Sonuç, hata devam ettiği için serviste kapattırdım.
Bende bunu anlamıyorum. Ülkemizde yollar da neredeyse her 10km bir farklı bir hız sınırı var ancak kimse bilmiyor çünkü tabela neredeyse yok. Kimse de ses çıkartmıyor. Ben bir kaç kere trafiğe ve cimere yazdım ancak 3-5 kiliyle olacak il değil. Adam bana geri dönüş yapıp; kardeşim tüm ülke memnun, sana ne oluyor dese yeridir.82'lik yolda 110 diye giderken 4512TL ceza yeseydi hayatta kapattırmazdı.![]()
Çok ülke gezdim bir tek Türkiye’de doğru dürüst tabela yok alerjileri var galiba uyarı tabelalarınaBende bunu anlamıyorum. Ülkemizde yollar da neredeyse her 10km bir farklı bir hız sınırı var ancak kimse bilmiyor çünkü tabela neredeyse yok. Kimse de ses çıkartmıyor. Ben bir kaç kere trafiğe ve cimere yazdım ancak 3-5 kiliyle olacak il değil. Adam bana geri dönüş yapıp; kardeşim tüm ülke memnun, sana ne oluyor dese yeridir.![]()