Bu nasil olabilir ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan golfcu91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

golfcu91

Katılımcı Üye

İsim
burhan
Arkadaşlar uzatmadan 2 adet tdi aracım var biri golf biri jetta golf olanın maf sensörü hata veriyordu,bir geçenler de jetta olanda da hata vermeye başladı.
Araştırdım vs vs neyse aklıma 2 sensörü yer değiştirmek geldi. Jetta nin maf sensörünu söküp golf e taktım hata gitti.
Golf un sensörü de jetta ya taktim hata gitti. 1 haftadır test ediyorum erken konuşmamak için 2 si de hata vermedi.
Bu nasıl olabilir??

Arkadaşlar uzatmadan 2 adet tdi aracım var biri golf biri jetta golf olanın maf sensörü hata veriyordu,bir geçenler de jetta olanda da hata vermeye başladı.
Araştırdım vs vs neyse aklıma 2 sensörü yer değiştirmek geldi. Jetta nin maf sensörünu söküp golf e taktım hata gitti.
Golf un sensörü de jetta ya taktim hata gitti. 1 haftadır test ediyorum erken konuşmamak için 2 si de hata vermedi.
Bu nasıl olabilir??
Tekrar yer değiştirip deneyip hata verip vermediğini gözlemlemeniz gerekir.

Ben error sahne sizin tecrübeli arkadaşlar 😀

Bu nasıl olabilir??

Allah(cc) ‘ın sevdiği kulusun mübarek aylarda :) boşver…

Bu nasıl olabilir??
Araç modelleri aynı mı?

Deneyelim de benim golf te 1 senedir hatalı o parça vermezse hata çok garip olacak
Anlık bir hata alıp kalmış olabilir. Ya da parça kirlenmiş ve çıkarıp takarken temizlenmiş ya da engel olan durum ortadan kalkmış olabilir.
Soket oksitlenmiştir, temas etmemiştir temas etmiş olabilir.

Anlık bir hata alıp kalmış olabilir. Ya da parça kirlenmiş ve çıkarıp takarken temizlenmiş ya da engel olan durum ortadan kalkmış olabilir.
Soket oksitlenmiştir, temas etmemiştir temas etmiş olabilir.
Yok hocam golf u kaç kere temizledim fayda etmemişti ama demek ki değişmek gerekiyordu:D

Geri