Haha aynen şaşkınım ama halaHocam fena mı çok iyi olmuş işte
Değişiklik güzeldir das auto![]()
![]()
Haha aynen şaşkınım ama halaHocam fena mı çok iyi olmuş işte
Değişiklik güzeldir das auto![]()
![]()
Demek ki 2 Volkswagen olsa sanayiye uğramaya gerek kalmazHaha aynen şaşkınım ama hala
Vallahi inanır mısın bazı sorunları 2 araçtan change yaparak çözüyorumDemek ki 2 Volkswagen olsa sanayiye uğramaya gerek kalmaz
Bizim akrabada da Golf 8 var sıkıntı olur da biz de değiştirek o zamanVallahi inanır mısın bazı sorunları 2 araçtan change yaparak çözüyorum![]()
Bizim akrabada da Golf 8 var sıkıntı olur da biz de değiştirek o zaman![]()
Komple bütün parçaları degiştirirsinizbenim avantajim 2 araçta cay motor motora bisey olursa ondan alıp ona takarım artık
![]()
Komple bütün parçaları degiştirirsiniz
Arkadaşlar araçta özellikle soğuk motorda rolanti halinde iken küçük küçük sallantilar al ver olayları oluyordu. Hepimizin başına gelmiştir, geçenlerde de konu açmıştım maf sensörleri ile ilgili.
Benin golf -30 da da marsa bas stabil çalışıyor 0 sarsıntı ama jettam küçük alverler yapıyor enjektordur dedik hiç aklıma PC den maf değerlerine bakmak gelmemişti.
Baktım golf rolanti de 12gr hava çekerken
Jetta 5.8gr hava çekiyor.
Sanırım bu da küçük alverler sarsıntılar yaratıyor. Hata kodu vs vermiyor diğer konularimda bundan bahsetmiştim sensörleri değiştirdim vs diye 2 aracimda 1.6 tdi cay motor belki sorunu olana fayda sağlar
Evet hocam aynı sıcaklıkta yaptım, sensörleri değişmedim henüz.Buradan sormak istedim.
Kontrol ettiğiniz hava miktarını eşit motor ısısında mı test yaptınız?
Birbiri ile tekrar değiştirme yaptınız mı? Yani sensörler değişiklik sonrası takılan araçta aynı değerlerde mi oluyor?
Uyarı vermesi için kaç gram aralığında olmalı?