Merhabalar, 2017 model gold 7.5 aracımda fotoğraflarda da görüldüğü üzere ön camın bittiği nokta ile tavanın başladığı bölgede paslanmalar mevcut. Ne zaman başladığını inanın bilmiyorum tek emin olduğum ilk 2-3 yıl yoktu yaklaşık 1 yıl önce farkettim ancak zamanla bu küçük paslanmalar büyüdü veya ben paranoya yaptığım için daha fazla ciddiye aldım.konuyu gerek burada forumumuzda gerek başka yerlerde araştırdığımda elde ettiğim bilgilere göre;
ben 2019'dan beri aracı kullanmaktayım. ön camı hiç değiştirmedim ancak benden önceki sahibi değiştirmiş, hangi koşullarda değiştiğini bilemiyorum haliyle ancak aracın daha önce bir kazası yok onu biliyoruz. sizlere danışmak istediğim konu ise
Şimdiden çok teşekkür ederim tavsiye ve yardımlarınız için.

- sorun kronik, fabrika hatası olabilir
- ön cam değişimindeki işçiliğin kötü olması sonucu zamanla başlayabilir.
ben 2019'dan beri aracı kullanmaktayım. ön camı hiç değiştirmedim ancak benden önceki sahibi değiştirmiş, hangi koşullarda değiştiğini bilemiyorum haliyle ancak aracın daha önce bir kazası yok onu biliyoruz. sizlere danışmak istediğim konu ise
- aracı 1-2 yıl içerisinde satmayı düşünüyorum, hiç dokunmayıp bu şekilde mi bırakayım (açıkcası yıllardır golf aşığı olmama rağmen bu durum gerçekten soğutmadı desem yalan olur)
- rötuş vs kurtarır mı yoksa lokal boya şart mı, alternatif bir öneriniz var mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim tavsiye ve yardımlarınız için.