Direksiyon tuşları vcds den nasıl aktif edilir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan burak7474
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burak7474

Yeni Üye
İsim
burak
Araç
golf
herkese iyi günler aracım golf 7 mid direksiyona tuş takım montajı yaptım soketi soketine aktif edemedim vcds mevcud yardımcı olabilicek varmı.kimisi gateway değişcek diyor ama değiştirmedende yapanlar mevcud hız sabitlemeyi aktif etmek için gerekiyormuş diye bilşyorum teyip tuşları için gerekmiyormuş şimdiden teşekkürler..

herkese iyi günler aracım golf 7 mid direksiyona tuş takım montajı yaptım soketi soketine aktif edemedim vcds mevcud yardımcı olabilicek varmı.
gateway low sürüm ise değişmesi gerekir evet.
kimisi gateway değişcek diyor ama değiştirmedende yapanlar mevcud hız sabitlemeyi aktif etmek için gerekiyormuş diye bilşyorum teyip tuşları için gerekmiyormuş şimdiden teşekkürler..
Vcds ile hallolacak bir şey değil ne yazık ki.

Gateway low sürüm ise , ki standart bir midline plus ise aracınız; gateway low sürümdür. Daha yüksek sürümlü bir gateway alıp takmak, bileşen koruma kilidini kaldırtmak ve araca tanıtmak, eski parametre bilgilerinin yeni gatewaye transfer edilmesi gerekir.

Bunlar vas5054 cihazıyla yapılabiliyor diye biliyorum.

Yani özetle profesyonel destek almanız gerekiyor, biz normal kullanıcının yapabileceği birşey değil bu işlemler.

Geri