İnşallah hocam. Arabanın medya ünitesine gıcık olduğum için psikolojik mi bilmiyorum ama güncelleme sonrası carplay ile müzik dinlerken kalite düşük hissettiriyor. Özellikle bas ağırlıklı şarkılarda. Sanki ucuz bi bluetooth hoparlör ile müzik dinliyormuşum gibi geliyor.Bunun için komple göğüslüğü sökmek gerekmez inş
Carplay den ses kalitesi bı tık daha düşük gelir.İnşallah hocam. Arabanın medya ünitesine gıcık olduğum için psikolojik mi bilmiyorum ama güncelleme sonrası carplay ile müzik dinlerken kalite düşük hissettiriyor. Özellikle bas ağırlıklı şarkılarda. Sanki ucuz bi bluetooth hoparlör ile müzik dinliyormuşum gibi geliyor.
Hocam hepsine dikkat ediyorum. Spotify'da ayarlar en yüksek kalitede dinliyorum. Hatta streaming bile yapmıyorum, evde dinlemek istediğim listeyi indirip öyle açıyorum. Güncelleme sonrası belirgin bir kalite farkı hissettim ben. Belki de psikolojik bilmiyorum umarım kimsenin başına gelmez.Carplay den ses kalitesi bı tık daha düşük gelir.
Ayrıca kullandığınız uygulamanın ayarlarından ( YouTube music, Spotify ) ses kalitesini mobil veri için de en yükseğe almanız gerekiyor. YouTube music bi tık daha önde ses kalitesi olarak herkes Spotify kullanıyor ama YT music cidden daha iyi
Carplay düşürüyor dediğim gibi biraz. Ses ayarlarını da yapın arabanızda tiz bas vb. Bence hoparlör hiç fena değil çünküHocam hepsine dikkat ediyorum. Spotify'da ayarlar en yüksek kalitede dinliyorum. Hatta streaming bile yapmıyorum, evde dinlemek istediğim listeyi indirip öyle açıyorum. Güncelleme sonrası belirgin bir kalite farkı hissettim ben. Belki de psikolojik bilmiyorum umarım kimsenin başına gelmez.
Hocam bende iphone ile oluyor.Dostlar, sanki sorunu bulacak gibiyim. Teknik işlerden anlayan bir arkadaşla telefonda, geliştirici seçenekleri modunu açıp bluetooth versiyonlarını seçmeyi öğrendim. Son android güncellemesi nedeniyle bluetooth versiyonu değişmiş olup bunu yaşıyor olabiliriz.
Şu an sorun yaşayanlar hep android kullanıcıları mı?
Selamlar dostum, carplay ile müzik dinlerken belirgin bir kalite düşüşü olduğundan bahsetmiştim. Sorun benden kaynaklıymış. Spor salonundaki dandik müziği bastırmak için spotify ekolayzır ile bir takım değişiklikler yapmışım. Onları geri alınca baslar eski haline geldi. Çok şükür çok canım sıkılmıştı.Carplay düşürüyor dediğim gibi biraz. Ses ayarlarını da yapın arabanızda tiz bas vb. Bence hoparlör hiç fena değil çünkü
Evet ekolayzır hiç aklıma gelmedi benim ayar sabit olduğu için. Keyfini çıkarın o zamanSelamlar dostum, carplay ile müzik dinlerken belirgin bir kalite düşüşü olduğundan bahsetmiştim. Sorun benden kaynaklıymış. Spor salonundaki dandik müziği bastırmak için spotify ekolayzır ile bir takım değişiklikler yapmışım. Onları geri alınca baslar eski haline geldi. Çok şükür çok canım sıkılmıştı.
Eyvallah çok teşekkür ederim. Benim de spor salonunda aklıma geldi. Koşa koşa arabaya gittim.Evet ekolayzır hiç aklıma gelmedi benim ayar sabit olduğu için. Keyfini çıkarın o zaman