Doğuş oto Gebze AYKAN 'dan da fiyat alır mısın?
Araç 1.0 tsi ? 1.0 etsi degil olarak kabullenirsek aracınız manuel impressionGaranti olayını anlayamadım. Benim garantim bitiyor bu ay, uzatmak için de 50 bin tl civarı fiyat verdiler. Serviste yaptırırsam değiştireceğim parçaların mı garantisi oluyor sadece? (filtre vb)
Metin abi selamlar, benim de bakımım yakın. Filtreleri ben de filtremarketim üzerinden almayı planlıyordum fakat yağ konusunda kafam çok karıştı. 5-30 alacağım 1.6 TDI Manuel Golf için orası cepte fakat hangi siteden en makulünü alabilirim bilemiyorum uyguna alırken da sahtekarlara yem olmak istemiyorum, hepsiburada da 1 yıllık diye satılanlar orijinal midir? İlk tecrübem olacak, şimdiden teşekkürler.Ozaman tavsiyem şu olur…
2. Yıl yada 30bin km bakımı için tüm ürünleri temin et özel servis tanıdığın var ise işcilik ödeyerek bakımını gerçekleştir…
Tanıdığın yok ise bizim her zaman araçlarımızı götürdüğümüz aşağıdaki adresteki telefonu arayıp randevu al Fatih beyde Forumun adını söyle indirim yapacaktır…
https://www.instagram.com/parscarservice?igsh=MTJ0cjlxd3lzdnd5OQ==
Castrol 0x20 Motor Yağı
Yağ filtresi
Polen filtresi
Hava filtresi
Conta
Castrol Edge 0W-20 Ll 4 Litre Motor Yağı (Üretim Yılı 2024 )
https://app.hb.biz/35e0qdfnQgiB
https://www.filtremarketim.com/kategori/1-0-tsi-81kw-110hp-12
Ekli dosyayı görüntüle 82721
Ekli dosyayı görüntüle 82722
Ekli dosyayı görüntüle 82723
Ekli dosyayı görüntüle 82724
Direkt şunu öneririm.Metin abi selamlar, benim de bakımım yakın. Filtreleri ben de filtremarketim üzerinden almayı planlıyordum fakat yağ konusunda kafam çok karıştı. 5-30 alacağım 1.6 TDI Manuel Golf için orası cepte fakat hangi siteden en makulünü alabilirim bilemiyorum uyguna alırken da sahtekarlara yem olmak istemiyorum, hepsiburada da 1 yıllık diye satılanlar orijinal midir? İlk tecrübem olacak, şimdiden teşekkürler.
Metin abi selamlar, benim de bakımım yakın. Filtreleri ben de filtremarketim üzerinden almayı planlıyordum fakat yağ konusunda kafam çok karıştı. 5-30 alacağım 1.6 TDI Manuel Golf için orası cepte fakat hangi siteden en makulünü alabilirim bilemiyorum uyguna alırken da sahtekarlara yem olmak istemiyorum, hepsiburada da 1 yıllık diye satılanlar orijinal midir? İlk tecrübem olacak, şimdiden teşekkürler.
Silivri sanayisinde 4800 tl’ye yaptırdım. Yağ ve filtreler değişti. Mann filtre kullanıldı, castrol 0-20 yağ koyuldu. Ayrıca 1,5 litre yağ aldım yedek olarak.
Haklısınız. Uzun yıllardır babamın gittiği ustaya gittim, öncesinde fiyat aldım, internetten ürünleri alıp yaptırınca çok da fiyat farkı olmadığını gördüm. Bu aralar işlerim de çok yoğun olduğu için uğraşamadım açıkcası. Risk almış oldum maalesef. Teşekkür ederim bilgiler için, bir dahakine kendim alacağım inşallah.sana bir sitemim olacak aslında başlık açtın sorular danışmak istediklerini yazdın sana yapmamız gerekenleri almamız gerekenleri bunları neden yapmalıyız diye anlattık çünkü sanayide sahte ürün kalitesiz ürün miladı dolmuş yağ sahte yağ satışları yoğun olduğundan başlayarak konu başlıkları ile anlatarak aracını daha sağlık kullanman ve sanayideki ürünleri kullanmaman için günlerce bilgiler aktarıldı ama senin bunlara istinaden yinede sanayiye gidip yaptırman şaşırtıcı ozaman niye bu konular ben bu açtığın başlıkta herşeyin en iyisini aldım 1b tl işcilik attım süper oldu demeni beklerdim
ama yinede hayırlı uğurlu olsun…
Haklısınız. Uzun yıllardır babamın gittiği ustaya gittim, öncesinde fiyat aldım, internetten ürünleri alıp yaptırınca çok da fiyat farkı olmadığını gördüm. Bu aralar işlerim de çok yoğun olduğu için uğraşamadım açıkcası. Risk almış oldum maalesef. Teşekkür ederim bilgiler için, bir dahakine kendim alacağım inşallah.