Golf 8 1.0 tsi 2.yıl bakımı usta önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan egomen7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Doğuş oto Gebze AYKAN 'dan da fiyat alır mısın?

Garanti olayını anlayamadım. Benim garantim bitiyor bu ay, uzatmak için de 50 bin tl civarı fiyat verdiler. Serviste yaptırırsam değiştireceğim parçaların mı garantisi oluyor sadece? (filtre vb)
Araç 1.0 tsi ? 1.0 etsi degil olarak kabullenirsek aracınız manuel impression

Araç 2023 model ,,, zaten garantim bitiyor dediniz.

Bu saatten sonra ne yetkili servisi ? Ne garantisi ? Kurtarın kuyrugunuzu bu adamlardan

Garanti uzatmaya 50 bin lira ? Full haram para

Gidin bayramda 50 bin lira fitre verin. Full sevap para

Ozaman tavsiyem şu olur…
2. Yıl yada 30bin km bakımı için tüm ürünleri temin et özel servis tanıdığın var ise işcilik ödeyerek bakımını gerçekleştir…
Tanıdığın yok ise bizim her zaman araçlarımızı götürdüğümüz aşağıdaki adresteki telefonu arayıp randevu al Fatih beyde Forumun adını söyle indirim yapacaktır…

https://www.instagram.com/parscarservice?igsh=MTJ0cjlxd3lzdnd5OQ==

Castrol 0x20 Motor Yağı
Yağ filtresi
Polen filtresi
Hava filtresi
Conta

Castrol Edge 0W-20 Ll 4 Litre Motor Yağı (Üretim Yılı 2024 )
https://app.hb.biz/35e0qdfnQgiB

https://www.filtremarketim.com/kategori/1-0-tsi-81kw-110hp-12

Ekli dosyayı görüntüle 82721
Ekli dosyayı görüntüle 82722
Ekli dosyayı görüntüle 82723
Ekli dosyayı görüntüle 82724
Metin abi selamlar, benim de bakımım yakın. Filtreleri ben de filtremarketim üzerinden almayı planlıyordum fakat yağ konusunda kafam çok karıştı. 5-30 alacağım 1.6 TDI Manuel Golf için orası cepte fakat hangi siteden en makulünü alabilirim bilemiyorum uyguna alırken da sahtekarlara yem olmak istemiyorum, hepsiburada da 1 yıllık diye satılanlar orijinal midir? İlk tecrübem olacak, şimdiden teşekkürler.

Metin abi selamlar, benim de bakımım yakın. Filtreleri ben de filtremarketim üzerinden almayı planlıyordum fakat yağ konusunda kafam çok karıştı. 5-30 alacağım 1.6 TDI Manuel Golf için orası cepte fakat hangi siteden en makulünü alabilirim bilemiyorum uyguna alırken da sahtekarlara yem olmak istemiyorum, hepsiburada da 1 yıllık diye satılanlar orijinal midir? İlk tecrübem olacak, şimdiden teşekkürler.
Direkt şunu öneririm.

https://shop.egemot.com.tr/5w30-motor-yagi-tam-sentetik-top-tec-4200-5-litre-8973

aynen katılıyorum orjinal ürün bunu alabilirsin…

bende bundan aldım kenara koydum sürekli artıyor:)

https://shop.egemot.com.tr/liqui-moly-0w20-motor-yagi-top-tec-6200-4-litre-20788

Silivri sanayisinde 4800 tl’ye yaptırdım. Yağ ve filtreler değişti. Mann filtre kullanıldı, castrol 0-20 yağ koyuldu. Ayrıca 1,5 litre yağ aldım yedek olarak.

Silivri sanayisinde 4800 tl’ye yaptırdım. Yağ ve filtreler değişti. Mann filtre kullanıldı, castrol 0-20 yağ koyuldu. Ayrıca 1,5 litre yağ aldım yedek olarak.

sana bir sitemim olacak aslında başlık açtın sorular danışmak istediklerini yazdın sana yapmamız gerekenleri almamız gerekenleri bunları neden yapmalıyız diye anlattık çünkü sanayide sahte ürün kalitesiz ürün miladı dolmuş yağ sahte yağ satışları yoğun olduğundan başlayarak konu başlıkları ile anlatarak aracını daha sağlık kullanman ve sanayideki ürünleri kullanmaman için günlerce bilgiler aktarıldı ama senin bunlara istinaden yinede sanayiye gidip yaptırman şaşırtıcı ozaman niye bu konular ben bu açtığın başlıkta herşeyin en iyisini aldım 1b tl işcilik attım süper oldu demeni beklerdim🤗

ama yinede hayırlı uğurlu olsun…

Konu sahibi tabiki önerilen ürünleri kullanmak zorunda değil. Ancak konuya yapılan önerilerde hep bir tecrübe yatıyor.

Castrol iyi bir yağ, 4200 den kötü değil. Ancak, Türkiye'de sahtesi en bol olan ürünlerden birisi castrol. Bu ürünü kendiniz temin etmek yerine eğer sanayici esnafına bıraktıysanız şansınız %50/%50 diyebilirim. Sonuçta adamlar işini yürütmeye bakıyor, sahtesi gerçeği çokta ilgilendikleri bir konu değil. Oysa Liqui Moly Türkiye de iyi bir dağıtım ağına ve işbirliklerine sahip olduğu için sahteciliğe pek alan kalmıyor ve alacağınız ürünün orijinalliği kuvvetleniyor.

Mann filtreleri yine aynı şekilde sahteciliğe oldukça açık bir ürün.

sana bir sitemim olacak aslında başlık açtın sorular danışmak istediklerini yazdın sana yapmamız gerekenleri almamız gerekenleri bunları neden yapmalıyız diye anlattık çünkü sanayide sahte ürün kalitesiz ürün miladı dolmuş yağ sahte yağ satışları yoğun olduğundan başlayarak konu başlıkları ile anlatarak aracını daha sağlık kullanman ve sanayideki ürünleri kullanmaman için günlerce bilgiler aktarıldı ama senin bunlara istinaden yinede sanayiye gidip yaptırman şaşırtıcı ozaman niye bu konular ben bu açtığın başlıkta herşeyin en iyisini aldım 1b tl işcilik attım süper oldu demeni beklerdim🤗

ama yinede hayırlı uğurlu olsun…
Haklısınız. Uzun yıllardır babamın gittiği ustaya gittim, öncesinde fiyat aldım, internetten ürünleri alıp yaptırınca çok da fiyat farkı olmadığını gördüm. Bu aralar işlerim de çok yoğun olduğu için uğraşamadım açıkcası. Risk almış oldum maalesef. Teşekkür ederim bilgiler için, bir dahakine kendim alacağım inşallah.

Haklısınız. Uzun yıllardır babamın gittiği ustaya gittim, öncesinde fiyat aldım, internetten ürünleri alıp yaptırınca çok da fiyat farkı olmadığını gördüm. Bu aralar işlerim de çok yoğun olduğu için uğraşamadım açıkcası. Risk almış oldum maalesef. Teşekkür ederim bilgiler için, bir dahakine kendim alacağım inşallah.

Tanıdık bir ustanın olması mükemmel bir olay özellikle işlemler için uygun bir işcilik ile çözersin bundan sonra ama sorun fiyat farkı değil bunu unutmayalım daha ucuz, aynı yada daha pahalı olabilir önemli olan kullanacağımız ürünleri direk kendi yerlerinde 2025 almak gibi, zaman göreceli bir kavram gece yatarken ver siparişi iki gün sonra gelsin gibi…
Tekrar hayırlı olsun güle güle bin…

Son düzenleme:

Geri