Matilaz35
Yeni Üye
Merhaba size yaşanılan durumu kendi tecrübe ve düz yolda testimle ile anlatmak istiyorum.
Golf 6 tdi 1.6 2012 cay motor.
Araçta yazılım mevcut stage 1(mg remaps) ve downpipe vardır.
Bit2 Driver Steering Recommendation (DSR) active [PR-1N3]
İptal ettigimde tik işareti, kaldırdığım zaman aracın motor sesi çok az değişiyor rolantide
1. Viteste gaza basıp gaza ayağımdan çektiğimde araç sarsırmıyor , gaz tepkimesi hafifliyor 5.vites 70 km ile giderkende gaza basınca hiç hızlanmıyor, ama yakıt az yakıyor gibi hissettiriyor araç.
Tik eklediğimde, Driver Steering Recommendation (DSR) active [PR-1N3]
Araç 1.vites gaza basip çekince sarsırıyor. çabuk hızlanıyor , 5.vites 70 km gaza tan basinca yine bir hafif hızlanma tepkisi mevcut
Driver Steering Recommendation (DSR) active [PR-1N3] bu özelliği aktif ettikten sonra
0 = Driver Steering Recommendation (DSR) active(ESP MK6O/MK6O-AT/TRW 440)
1 = Driver Steering Recommendation (DSR) inactive(ASR MK7O &ESP MK6OE1)
2 = Driver Steering Recommendation (DSR) active(ESP MK6OEC1 & MK6O AWD/4X4)
Aracın gaz tepkisi bu üç özeliğe göre değişiyor hızlanması, 0 kodu verirsem tepki çok büyük fakat hata kodu veriyor vcds fakat araçta da gözükmüyor.
2 kodu aracın fabrika çıkıs hali şeklinde duruyordu.
Kendim düz yolda hepsini test ettim açık kapalı şekilde ama araştırdığımda direksiyon ile ilgili bir konu neden böyle olduğunu anlamadım.
MK60EC1 de abs motoru aracın bende 0 kodu olan yok ondan dolayı hata veriyor fakat araç gaz tepkisi aşırı hızlanıyor.
Ben kendi tecrübemi aktardım fakat olayın nedenini mantığını anlamadım.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim saygılar selamlar.
Bu arada aracın yakıt tüketimi ayni hızda gidince bir fark yok. Şehir içi ortalama.
Golf 6 tdi 1.6 2012 cay motor.
Araçta yazılım mevcut stage 1(mg remaps) ve downpipe vardır.
Bit2 Driver Steering Recommendation (DSR) active [PR-1N3]
İptal ettigimde tik işareti, kaldırdığım zaman aracın motor sesi çok az değişiyor rolantide
1. Viteste gaza basıp gaza ayağımdan çektiğimde araç sarsırmıyor , gaz tepkimesi hafifliyor 5.vites 70 km ile giderkende gaza basınca hiç hızlanmıyor, ama yakıt az yakıyor gibi hissettiriyor araç.
Tik eklediğimde, Driver Steering Recommendation (DSR) active [PR-1N3]
Araç 1.vites gaza basip çekince sarsırıyor. çabuk hızlanıyor , 5.vites 70 km gaza tan basinca yine bir hafif hızlanma tepkisi mevcut
Driver Steering Recommendation (DSR) active [PR-1N3] bu özelliği aktif ettikten sonra
0 = Driver Steering Recommendation (DSR) active(ESP MK6O/MK6O-AT/TRW 440)
1 = Driver Steering Recommendation (DSR) inactive(ASR MK7O &ESP MK6OE1)
2 = Driver Steering Recommendation (DSR) active(ESP MK6OEC1 & MK6O AWD/4X4)
Aracın gaz tepkisi bu üç özeliğe göre değişiyor hızlanması, 0 kodu verirsem tepki çok büyük fakat hata kodu veriyor vcds fakat araçta da gözükmüyor.
2 kodu aracın fabrika çıkıs hali şeklinde duruyordu.
Kendim düz yolda hepsini test ettim açık kapalı şekilde ama araştırdığımda direksiyon ile ilgili bir konu neden böyle olduğunu anlamadım.
MK60EC1 de abs motoru aracın bende 0 kodu olan yok ondan dolayı hata veriyor fakat araç gaz tepkisi aşırı hızlanıyor.
Ben kendi tecrübemi aktardım fakat olayın nedenini mantığını anlamadım.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim saygılar selamlar.
Bu arada aracın yakıt tüketimi ayni hızda gidince bir fark yok. Şehir içi ortalama.