Golf 8 Antendeki Boşluk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umuterkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umuterkan

Yeni Üye
Araç
Golf 8
Sayın üyeler herkese iyi günler. Aracım golf 8 style 2024. Sizlerin bir konuda fikrini almak istiyorum: Golf 8 aracımın anten kısmına küçük bir darbeden dolayı antenle üst tavan arası hafif açıldı. Resmini sizlerle paylaşıyorum. Merak ettiği acaba bu açıklıktan su alır mı? Yoksa anten deliğinin çevresi kapalı mıdır? Çok araştırsam da bulamadım.Ustalar tavan döşemesi sökülmeden antene müdahale olamayacağını söylediler. Acaba tavan döşemesini söktürmem araca zarar verir mi? sonrası için sıkıntı yaratır mı? Eğer su almaz diyorsanız hiç içeriden tavan kumaşını söktürmeyeceğim. Bu haliyle kullanacağım. Şimdiden herkesin bayramını kutlarım.

Ekli dosyalar

• 33E9EB30-9C2A-480D-8A35-B14E63BE3B13.JPG
    33E9EB30-9C2A-480D-8A35-B14E63BE3B13.JPG
    125.2 KB · Görüntüleme: 45

Tavan sökümu araca zarar vermez ama tabiki bir uzman kızı tarafından sökümu yaptirin belli bir açıklık var
Sahsen ben birkaç aracımda tavan sokumunu gerçekleştirdim önemli olan dikkatli olmak

Tavan sökümu araca zarar vermez ama tabiki bir uzman kızı tarafından sökümu yaptirin belli bir açıklık var
Sahsen ben birkaç aracımda tavan sokumunu gerçekleştirdim önemli olan dikkatli olmak
Anten kısmından su alma konusunda fikriniz nedir?

Geçmiş olsun. Sizin olayınızla ilgili yanlış yönlendirmemek adına bir yorum yapamam ancak benim önceki clio aracımda antenin kaportaya temas ettiği bölgedeki fitil güneşten parçalanmış halde olmasına rağmen yıllarca kullandım içeri su almadı. Eğer iç kısımda başka bir önlem yoksa ya da alınan darbeden orası da zarar gördüyse su alabilme ihtimali olabilir tabi ki. Tavan döşemesi sökülmeden müdahale edilememesi de kötü olmuş belki bir imkan vardır onu araştırmak lazım. Eğer sökülürse de muhtemelen sadece arka kısmını sökerler diye düşünüyorum.

Anten kısmı arkaya çok yakın, bu sebeple komple sökmek diye bir şey yok. Çok rahat değişim yaparlar. Ancak tavan göçmediyse tabi. Parça yerinden mi kaydı? Nasıl oldu?

PArça yerinden kaymış ve tavanla arası açılmış. Tavanda göçmeyi çıplak gözle göremiyorum. Tabi kaportacı ışık vurunca belki görülebilir. Arkadan açılıyorsa bu iyi birşey. Peki genel olarak tavanın komple sökülüp takılmasında zarar var mı?

Geçmiş olsun. Sizin olayınızla ilgili yanlış yönlendirmemek adına bir yorum yapamam ancak benim önceki clio aracımda antenin kaportaya temas ettiği bölgedeki fitil güneşten parçalanmış halde olmasına rağmen yıllarca kullandım içeri su almadı. Eğer iç kısımda başka bir önlem yoksa ya da alınan darbeden orası da zarar gördüyse su alabilme ihtimali olabilir tabi ki. Tavan döşemesi sökülmeden müdahale edilememesi de kötü olmuş belki bir imkan vardır onu araştırmak lazım. Eğer sökülürse de muhtemelen sadece arka kısmını sökerler diye düşünüyorum.
Tavan sökülme den sorun çözülemez uzman birinin sokmesi lagzim ki saga sola zarar vermesin tirnaklari felan kirmasin ki trim sesi olusmasin sonunda sade arka tarafi bosa alarak da islemi yapabilir yalniz insallah tavanda çökme olmamistir goruntu biraz da o yunde diye dusunuyorum

Bütçe varsa yetkili serviste baktırabilirsiniz.

hocam o işlem icin servis kaç saat yazar bir düşün
Fikir almakta fayda var... Burada servisler saat ile ücretlendirilmiyor, sökme ve takma şeklinde işçilik yazılacaktır. Dışarı fiyatının biraz üstünde bir fiyat gelirse ben olsam servise giderim.

Fikir almakta fayda var... Burada servisler saat ile ücretlendirilmiyor, sökme ve takma şeklinde işçilik yazılacaktır. Dışarı fiyatının biraz üstünde bir fiyat gelirse ben olsam servise giderim.
Ok ama ne sökme takma hepsi aynı ucretmi

Evet, tavan sökme takma tek kalemde ücretlendiriliyor. Tüm operasyonların sökme takma ücretleri ayrı. En son akü değiştim onun sökme takması 720 tl. idi.

Geri