Golf 7’ye Bluetooth modülü

Dextrus

Yeni Üye
İsim
Emir Can
Araç
Golf 7 1.2TSI Comfortline
Merhabalar, Golf 7 Comfortline aracımın belkide en sevmediğim özelliği Bluetooth’un olmaması. Geçtiğimiz günlerde Bluetooth modülüyle denk geldim kafama bazı sorular takıldı bu modül takıldığında sürekli mi açık oluyor aküden güç çekiyor ve orijinal multimedyayla entegresi var mı mesela kaynaklardan şuan kapalı olan bluetooth tuşuna basıp ordan bağlanabiliyor muyum? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar…

Baglantisi biraz zahmetlidir. Bu tip moduller aux uzerinden calisir, auxlarin teyp arkasinda cikisi oldugu dusunulur. Fakat golf 7 modellerinde aux onde oldugu icin arka tarafinda cikis yoktur. Ici acilip aux konnektorune lehim yapilmalidir. Herkes yapamaz. Dandik isler yerine orijinal medya cihazi degistirmenizi oneririm.

Hocam genelde sorunun tek çözümü multimedia değişimi normalde gümrük muhabbeti sıkıntı olmasa çinden mib cihazlardan alıcam ama sıkıntı olduğu için androidlere kalıyorum onlarında arayüzü çok kötü inanılmaz kalitesiz duruyor

Merhabalar, Golf 7 Comfortline aracımın belkide en sevmediğim özelliği Bluetooth’un olmaması. Geçtiğimiz günlerde Bluetooth modülüyle denk geldim kafama bazı sorular takıldı bu modül takıldığında sürekli mi açık oluyor aküden güç çekiyor ve orijinal multimedyayla entegresi var mı mesela kaynaklardan şuan kapalı olan bluetooth tuşuna basıp ordan bağlanabiliyor muyum? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar…
Hayırlı günler olsun öncelikle Bluetooth modülü nasıl bağladığına bağlı teyp ile entegreli olarak bağlarsan birlikte çalışacak birlikte kapanacaktır bir anlayan birine danışmanda fayda vardır

Geri