Küçük bir kaza

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zamir84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zamir84

Üye
İsim
selçuk
Arkadaşlar az önce küçük bir kaza yaşadım ve kargo arabasına sürttüm. Fotoğrafta görüldüğü gibi hafif çizik ve küçük boya atması var. Boya atmasını kendim kapattım ama görünen çizik için ne yapabilirim? lütfen kalsın nazarlık olsun demeyin tam sürücü kapısında olduğu için gördükçe içim sıkılıyor. Bunun için göçük düzeltmeciye mi gitmeliyim yoksa herhangi bir kaportacıya mı? Ve sizce ne kadara yapılır? İstanbul Avrupa yakasında gop- Bayrampaşa- Eyüp çevresinde önerebileceğiniz bir yer var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_5784.jpeg
    IMG_5784.jpeg
    292.7 KB · Görüntüleme: 83

Geçmiş olsun
Göçük düzeltmeci işinizi görür.

Hocam bunla geçmiş olsun
Göcuk düzeltmeyle yapilabilir mi bir sor ama boya atması olur diye düşünüyorum sanki boyada catlama olmus gibi gocukcu ye bir git düzelttir olursa tabi birde boyacıda bir rutus yaptır

4000 ile 5000 civarı fiyat söylemesini tahmin etmistim bende

Araç başında genelde 500 lira daha iner genelde recai usta

4500 !?

Durum şu an bu

Gecmiş olsun

Arka çamurluk ile tamponun birleşim yerine geldi birisi dokundu, avuç içi kadar kadar göçtü.
Boya kalkması olmadı, bi tanıdık vasıtasıyla ulaştığım göçükçü arkadaş düzeltmek için 4 bin deyince aldım elime bir ahşap bir de çekiç;
Önce tekeri söktüm çamurluğun arkasına ahşabı yerleştirip çekiçle kendim vura vura düzelttim.
Amatör başıma yarım saatte istediğim gibi düzelttim. Hadi o ustalar 1 saat uğraşıp daha düzgün yapsın.
"Kimse 1 saatte 4,5 - 5 bin lira kazanmıyor" muhabbetine girmeden bilgilerinize sunarım :)
@zamir84 Durumlar bizi usta yapmaya itiyor, geçmiş olsun.

Arkadaşlar az önce küçük bir kaza yaşadım ve kargo arabasına sürttüm. Fotoğrafta görüldüğü gibi hafif çizik ve küçük boya atması var. Boya atmasını kendim kapattım ama görünen çizik için ne yapabilirim? lütfen kalsın nazarlık olsun demeyin tam sürücü kapısında olduğu için gördükçe içim sıkılıyor. Bunun için göçük düzeltmeciye mi gitmeliyim yoksa herhangi bir kaportacıya mı? Ve sizce ne kadara yapılır? İstanbul Avrupa yakasında gop- Bayrampaşa- Eyüp çevresinde önerebileceğiniz bir yer var mı?

Geçmiş olsun…
Kaskon var ise mini onarım paketinden ücretsiz yaptırabilirsin…

Arka çamurluk ile tamponun birleşim yerine geldi birisi dokundu, avuç içi kadar kadar göçtü.
Boya kalkması olmadı, bi tanıdık vasıtasıyla ulaştığım göçükçü arkadaş düzeltmek için 4 bin deyince aldım elime bir ahşap bir de çekiç;
Önce tekeri söktüm çamurluğun arkasına ahşabı yerleştirip çekiçle kendim vura vura düzelttim.
Amatör başıma yarım saatte istediğim gibi düzelttim. Hadi o ustalar 1 saat uğraşıp daha düzgün yapsın.
"Kimse 1 saatte 4,5 - 5 bin lira kazanmıyor" muhabbetine girmeden bilgilerinize sunarım :)
@zamir84 Durumlar bizi usta yapmaya itiyor, geçmiş olsun.
Havalar ısınsın biraz, bunu deneyeceğim ben de.
Kapı kolunu söküp bir bakacağım oradan ulaşabilir miyim diye.

Ekli dosyalar

• 1000054078.png
    1000054078.png
    874.5 KB · Görüntüleme: 21
Havalar ısınsın biraz, bunu deneyeceğim ben de.
Kapı kolunu söküp bir bakacağım oradan ulaşabilir miyim diye.
Hocam boya kalkmasın istiyorsanız.
Isıtıcı veya fön makinesi ile iyice ısıtın sonra çekiçleyin.
Yazın güneşte yarım saat kalsada olur. Boya ısındıgı için kalkma olmuyor birde kaporta sacı esniyor.

Önceki aracım Captivama dokunmuşlardı netten izleyip yapmıştım. amatörce yarım saatte düzeltmiştim

Hocam boya kalkmasın istiyorsanız.
Isıtıcı veya fön makinesi ile iyice ısıtın sonra çekiçleyin.
Yazın güneşte yarım saat kalsada olur. Boya ısındıgı için kalkma olmuyor birde kaporta sacı esniyor.

Önceki aracım Captivama dokunmuşlardı netten izleyip yapmıştım. amatörce yarım saatte düzeltmiştim
Bu ısıtma işini söylediğiniz iyi oldu havalar ısınsın ön çamurluktaki gamzeye de girişeyim çekiçle :)

Kapı kartonu sökülmeden zor. Amatör ustalara geniş görülebilir alan şart. :)

Geri