Golf 8 İmpression alınca yapılacaklar

Senede yaklasik 45 bin km yapiyorum. Trim seslerine takilmamani oneririm. Hava isindikca azalir. Kurcalatirsan artar. Diger soyledigin ses icin video cekebilirsen belki yorum yapilabilir.
Hocam dediğiniz gibi ama insan o rafineliği istiyor. Çok görünürde bir yer olduğu için bahsettiğim sağ ön kelebek camı tarafındaki sesi kurcalamadan çözerim diye düşünüyorum. Müsait olunca video ekleyeceğim çok teşekkürederim iyi bayramlar.

Vites degisimlerinde eger metalik ses duyuyorsan bir ihtimal double mass flywheel den olabilir. Yani oynar volant. Cok dusuk hizlarda vites degisimlerinde manuellerde ses gelebilir.
Video eklemeye çalışırdım ama öyle duyulabikecek bir ses de değik aslında bunu araştırıp teyit edeyim hocam çok teşekkür ederim. Sizce aracın normal kullanımda ve sabit hız uzun yol kullanımlarında motor ve turbo ömrü açısından ideal devir aralığı nedir. Genellikle çok yüksek hızda gitmediğim için 2200-2700 arası gidiyorum mesela uzun yolda

Aynen öyle hocam ilk sahibi geri görüş ve park sensörünü yaptırmış iyi bir yerde çok memnunum eyvallah ama olmasaydı ben yaptırmazdım. İmkan olunca life alınır zaten. Dediğiniz gibi yavaş yavaş arabayı tanıya tanıya eksiklerini halledeceğim. Ha çoğu kişiye göre bunlar hiçbir şey ama ilk defa bu rakamlarda bir araba aldım. Haliyle insan üstüne titriyor. Teşekkür ederim iyi bayramlar.

Rica ederim…
Keyfini çıkar…
İyi bayramlar…

Sanırım kör nokta taktıracağım nerede taktırayım gibi bir konu açmadığımız için iplenmedik. Burayı kendim ara ara doldurma kararı aldım.

Göğsün sağ ön tarafından geldiğini düşündüğüm ses ayna hizasında camın altındaki parçanın oynaklığından kaynaklı olduğunu tespit ettim bu sesi kesmek için araya muhtemelen kauçuk sıkıştırmam yeterli olacaktır. Tabi tavsiyesi olan varsa çözüm konusunda ona göre hareket edebilirim.
Kardeş bı bahsettiğin sesler benim araçtada var.23 model 16 binde.sorun etme.araç çok sessiz onun için gelen her ses kulağa duyuluyor.aracın keyfine bak bence

Merhabalar. 1 ay önce 55.000 Km'de 2022 bir golf 8 impression aldım.

Aracın düşük devirde boğulur gibi olduğu kısa süreli anlarda çıt çıt şeklinde sanki dönen bisiklet jantına tel çubuk değdiriyormuşuz gibi bir ses söz konusu. Aynı sesi çok daha ağır ve düşük şekilde ısındıktan sonraki rölanti devrinde de duyuyorum. Normal midir?

Göğsün sağ ön kısmına denk gelen yerden geçenki bozuk asfalt kullanımımda trim sesi aldım. Normal asfaltta yapmadı. Bu ayna hizasındaki kısımdan mı geliyordur?

Düşük sürat eğimli keskin dönüşlerde fitilden olduğu belirtilen burulma türevi sesleri de alıyorum.

Bu sesler bir ay önce yoktu. Araç bir aydır çok kirlendi. Bu etken midir? Kendim uğraşmak istiyorum. Koltukta küçük bir deniz tuzu izi var bunu kosla ile silsem zararı olur mu ne önerirsiniz?
Nasıl bir yol izlemem gerekli ilgili konulara yönlendirir veya açıklarsanız çok sevinirim.

Ayrıca kontrol etmem yapmak gereken ne gibi hususlar söz konusudur. Bu ilk aracım. Şimdiden teşekkür ederim
Selamun Aleykum , koltuklarda lekeleri çıkartmak için deneyimlerime dayanarak Würth araç içi temizleme spreyi ve ya Koch Chemie Mzr alıb seyrelderek kullana bilirsin. Her iki ürün işini fazlasıyla görür.

Kardeş bı bahsettiğin sesler benim araçtada var.23 model 16 binde.sorun etme.araç çok sessiz onun için gelen her ses kulağa duyuluyor.aracın keyfine bak bence
Yine de çözümü çok basit diye düşünüyorum şu bahsettiğim parçaya bugün yarın bi kauçuk parça sıkıştırıp bakacağım. Ama dediğim gibi çok kurcalamak gerekecek bie durum çıkmarı şu an çıksa da o kadar uğraşmam. Ama bu kelebek camı kısmındaki trim can sıkıyor hocam. Parmakla dokunsan bile kesiyor sesi. 2-3 denemede sabitlerim herhalde. Bu kadar sessiz bir arabaya binerken avuç kadar açıktaki parçanın cızırtısı can sıkıyor.

Selamun Aleykum , koltuklarda lekeleri çıkartmak için deneyimlerime dayanarak Würth araç içi temizleme spreyi ve ya Koch Chemie Mzr alıb seyrelderek kullana bilirsin. Her iki ürün işini fazlasıyla görür.
Aleyküm selam bahsettiğim izi sleepy temizlik bezi ile çıkardım hocam ama havalar biraz daha ısınsın koltukları genel bir sileyim diyorum bahsettiğiniz ürünlere bakacağım çok teşekkür ederim.

Geri