Kaskodan ön cam değişimi

Daha önce değiştirdim. Kaydı kuydu resmi her şeyi var. Cam, orijinali ile serviste değişti diye sıkıntı yapan alıcı olursa "kardeş, bunun filtreleri sıvıları balataları lastikleri vs de değişti, sana yaramaz" der gönderirdim.

Cam değişiminde, hele yetkilide orijinal cam ile değişimde hiç bir sıkıntı yoktur. Rahat olun.

Tramer işleyecek diye korkanları anlayamıyorum. Fotoğrafını, videonu çekersin. Gerekirse yetkili serviste olan arkadaşa çektirirsin işlemden önce serviste. Elinde kanıtın olur. Kasko, sigorta neden yaptırıyoruz ? 15 bin kaskoya 20 bin cama para ver 35 binlik oldun. O zaman kaskoya ne gerek var..? :D

Daha önce değiştirdim. Kaydı kuydu resmi her şeyi var. Cam, orijinali ile serviste değişti diye sıkıntı yapan alıcı olursa "kardeş, bunun filtreleri sıvıları balataları lastikleri vs de değişti, sana yaramaz" der gönderirdim.

Cam değişiminde, hele yetkilide orijinal cam ile değişimde hiç bir sıkıntı yoktur. Rahat olun.
Öyle yapacağım hocam video fotoğraf çekerim önce ve sonrası diye

Geçen yaz Leon'un ön camını Mez Florya VW yetkili serviste HDI sigortadan kaskodan değiştirdim, tramer işlemedi, bilginize...

aynı durum bende de var kasko bitecek 1 aya, bitmeden değiştirsemmi camı bilemedim?
Normalde 1 adet cam değişimi çoğu poliçede hasarsızlık indirimini bozmuyor. (Yapılan zammın içine giydiriliyormuş gibi bir kuruntum da yok değil.) Kaskonuzu tarihinden önce yenilerseniz, yenileme tarihine kadar yapılan işlemler eski poliçeden karşılanıyor. Erkenden yenileyip yeni poliçe tarihine kadar dosya açılışı, onayı, montajı vs yetişirse, yeni poliçedeki cam değişim hakkınız sizde kalmış olur. Siz yine de sigortacınıza danışın. Hakkınız varken değerlendirin mutlaka.

merhaba aracımın camında 1cm den az yarım milim bir çatlak var çokta belli olmuyor .kaskodan değiştirebilir miyim acaba
not :aracı ikinci elde alırkende böyleydi çatlak

merhaba aracımın camında 1cm den az yarım milim bir çatlak var çokta belli olmuyor .kaskodan değiştirebilir miyim acaba
not :aracı ikinci elde alırkende böyleydi çatlak
Tamiri yapılabilecek bir çatlaksa tamir daha mantıklı olabilir. 1 cm kadar olan çatlaklar genellikle yerini bulamayacağınız kadar iyi tamir edilebiliyor. Yakınlarınızda Carglass’ın kendi şubeleri varsa bir göstermenizi tavsiye ederim. Ben ön camda 2 kere tamir yaptırıp ikisinden de memnun kalmıştım.

Tamiri yapılabilecek bir çatlaksa tamir daha mantıklı olabilir. 1 cm kadar olan çatlaklar genellikle yerini bulamayacağınız kadar iyi tamir edilebiliyor. Yakınlarınızda Carglass’ın kendi şubeleri varsa bir göstermenizi tavsiye ederim. Ben ön camda 2 kere tamir yaptırıp ikisinden de memnun kalmıştım.
teşekkür ederim

Geri