Grax
Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar yakın zamanda Golf 8.5 teslim alacağım bir sıkıntı olmazsa bayi cam filmi hediye etti ön yan,arka yan ve arka cam sizce kaç numara cam filmi olmalı yardımcı olur musunuz (renk yunus grisi)
Daha önce filmli araç kullandınız mı hocam? Kullanmadıysanız çok koyu yaptırmanızı tavsiye etmem. Hangi marka ürün kullanıyorlarmış, markanın kataloğu üzerinden seçim yapmak daha sağlıklı olabilir.Merhaba Arkadaşlar yakın zamanda Golf 8.5 teslim alacağım bir sıkıntı olmazsa bayi cam filmi hediye etti ön yan,arka yan ve arka cam sizce kaç numara cam filmi olmalı yardımcı olur musunuz (renk yunus grisi)
Hayırlı olsun öncelikle.Merhaba Arkadaşlar yakın zamanda Golf 8.5 teslim alacağım bir sıkıntı olmazsa bayi cam filmi hediye etti ön yan,arka yan ve arka cam sizce kaç numara cam filmi olmalı yardımcı olur musunuz (renk yunus grisi)
Merhaba Arkadaşlar yakın zamanda Golf 8.5 teslim alacağım bir sıkıntı olmazsa bayi cam filmi hediye etti ön yan,arka yan ve arka cam sizce kaç numara cam filmi olmalı yardımcı olur musunuz (renk yunus grisi)
2025 Golf Life paket 1.5etsi dsg 1820ye geldi hocam yarın bir sıkıntı olmazsa ödemesini tamamlayacağımHayırlı olsun öncelikle.
Aracınız paketi nedir ve özel değilse ne kadara aldınız? Bı de kaç model?
Çok teşekkürler 2 numara yaptıracağım o zamanHayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Sizinle aynı renk araca sahibim, filmli cama alışkın olmam sebebiyle ilk aldığımda ön sürüş camı hariç komple 3 numara yaptırdım. Dışardan aracın içi gündüz dahil görünmüyordu ancak içerden geceleri dışarıyı görmek için ekstra çaba göstermek gerekiyordu. Bu durum bir süre sonra yorucu olmaya başladığından sürüş keyfimi engelledi. Daha fazla keyfimi kaçırmadan hepsini söktürüp 2 numara yaptırdım. Tabi ek maliyet oldu bana bu işlem. 2 numara oldukça kullanışlı. Geceleri yine içerisi görünmüyor. Gündüz ise sadece silüetim görünüyor. Araç da dışarıdan oldukça şık duruyor. 3 numarada sanki cam yerine komple piyano black kaplama yapmış gibiydi. 2 numara ise daha soft durdu. Benim tavsiyem 2 numara.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, ben 10 yıl garantili lumar yaptırdım. Çok memnunum. Bayinin yaptığı marka ne acaba ona göre tonu seçersiniz. Markaya göre değişir numara olayıMerhaba Arkadaşlar yakın zamanda Golf 8.5 teslim alacağım bir sıkıntı olmazsa bayi cam filmi hediye etti ön yan,arka yan ve arka cam sizce kaç numara cam filmi olmalı yardımcı olur musunuz (renk yunus grisi)
Ön cam seramik air 80 filan mı başka bir model mi? şeffaf ısıyı ve ışığı yeteri kadar kesiyor mu hocam gece ne durumda?Hayırlı olsun araca llumar ürünlerinden yaptır…
Bende arka atr15 , ön ve arka yanlar atr20, ön camada ceramik serisi şeffaf 10yıl garantili ürün zaten gönül rahatlığı ile bin…
Ekli dosyayı görüntüle 82959
Ekli dosyayı görüntüle 82960
Ekli dosyayı görüntüle 82961
Bende ön cam için Solargard Ultra Performance 80 Plus kullanıyorum.Ön cam seramik air 80 filan mı başka bir model mi? şeffaf ısıyı ve ışığı yeteri kadar kesiyor mu hocam gece ne durumda?
Ön cam seramik air 80 filan mı başka bir model mi? şeffaf ısıyı ve ışığı yeteri kadar kesiyor mu hocam gece ne durumda?