Golf 7.5 için jant ve far önerisi

volkannekerr

Yeni Üye
İsim
volkan
Araç
golf 1.5 tsi
Selamlar, golf 7.5 aracım için deneyerek alabileceğim İstanbul içi jant satan bildiniz bi yer var mıdır . İnternette 20-30 lira arası ama o fiyattaki jantların kalitesi ne kadar iyi olur emin olamadım.

Bide far olarak u / j led fardan hangisini tavsiye ederseniz, muayene de takılma sorunu olmayacak şekilde

Selamlar, golf 7.5 aracım için deneyerek alabileceğim İstanbul içi jant satan bildiniz bi yer var mıdır . İnternette 20-30 lira arası ama o fiyattaki jantların kalitesi ne kadar iyi olur emin olamadım.

Bide far olarak u / j led fardan hangisini tavsiye ederseniz, muayene de takılma sorunu olmayacak şekilde
EMR Jant, Lastikpark, Birlas vb. jant satıcıları var. İnternetten sipariş geçecekseniz ya markanın kendisinden ya da TR distribütöründen sipariş geçin.

7.5 araca 7.5 farı gider hocam OEM JLed; Hella, Valeo bunlar OEM üreticiler. Yan sanayi için bir şey diyemiyorum.

Selam memnun olduk tanıştığımıza…

https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/

• 20-30k arası bütçe ile Şirinevler tuningciler caddesine gidip jantçılar ile konuşabilirsin öyle sıfır jantı aracın üstüne takıp denemek sanmıyorum ama yanına koyarlar bakarsın…
  • maslakta orjinal çıkma tamir görmüş ihtimali ile jant satarlar var…
  • sahibindende bolca vardır…
  • 30-40k arası forumda satılıklar bölümüne bak orjinal jant satan arkadaşlar var…
  • Farları çakma düşünüyorsan beyaz garage var orası ile görüşebilirsin…

Geri