Grax
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar bir sorun sıkıntı çıkmazsa yarın bayiden 0 arabamı teslim almaya gideceğim bu konuda çok tecrübesizim yarın teslim alırken nelere dikkat etmem gerekiyor söyleyebilir misiniz ?
Son düzenleme:
Sıfır km mi bu araç ben olsam kaporta eksperi yaptırırdım aldıktan sonraMerhaba arkadaşlar bir sorun sıkıntı çıkmazsa yarın bayiden arabamı teslim almaya gideceğim bu konuda çok tecrübesizim yarın nelere dikkat etmem gerekiyor söyleyebilir misiniz
Öncelikle yeni arabanız hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah. Hangi paketi ve özel değilse ne kadara aldınız?Merhaba arkadaşlar bir sorun sıkıntı çıkmazsa yarın bayiden arabamı teslim almaya gideceğim bu konuda çok tecrübesizim yarın nelere dikkat etmem gerekiyor söyleyebilir misiniz
Merhaba arkadaşlar bir sorun sıkıntı çıkmazsa yarın bayiden 0 arabamı teslim almaya gideceğim bu konuda çok tecrübesizim yarın teslim alırken nelere dikkat etmem gerekiyor söyleyebilir misiniz ?
Hatırlıyorum o listeyi.Bir kullanıcı bir konuda detaylı bir form hazırlamış ve paylaşmıştı. Kim ve hangi konuda bulamadım. Hatırlayan varsa konuyu etiketleyebilir mi?
Bijon kapağım yoktu bi tanesi daha sonra resimde farkettimHer tarafın fotoğrafını çekin,
gözden kaçan yerler varsa belki fotoğraftan görürsünüz.
Birinin 12volt çakmak adaptörü kayıp/eksik idi misal, birkaç gün sonra farketti, nerde kayboldu bulamadı
Asıl amacım o konuyu bulup yönlendirmekti.Hatırlıyorum o listeyi.
Ama herkes yapamaz onu sabır işi.
fotoğrafını paylaşmayı unutma, hayırlı uğurlu olsun, Allah herkese nasip etsin.Merhaba arkadaşlar bir sorun sıkıntı çıkmazsa yarın bayiden 0 arabamı teslim almaya gideceğim bu konuda çok tecrübesizim yarın teslim alırken nelere dikkat etmem gerekiyor söyleyebilir misiniz ?