Araba Teslimi

Bir kullanıcı bir konuda detaylı bir form hazırlamış ve paylaşmıştı. Kim ve hangi konuda bulamadım. Hatırlayan varsa konuyu etiketleyebilir mi?
:) bendim o fakat sizin sabrınız ve neye bakacağınızı bilmek için bilginiz, bayinin de anlayışlı olması lazım.
tercihen bir de boya ölçüm cihazı götürün yoksa bayiden istemeniz gerek.

sıfır dahi olsa her araçta "kusur" oluyor. kimisinde boyada kılcal çizik, kimisinde kaportada ufak tefek gamze-hare ya da trimde kılcal çizikler....
zira montaj hattından bayi teslimata ulaşana kadar o aracı 10 kişi kurcalıyor. araçlar gümrükte açıkta bekliyor vs.

PDF eklenmiyor, mecbur jpeg olarak iletiyorum.

Ekli dosyalar

• golf_pdi_v2_Page_2.jpg
    golf_pdi_v2_Page_2.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 50
  • golf_pdi_v2_Page_3.jpg
    golf_pdi_v2_Page_3.jpg
    58.2 KB · Görüntüleme: 47
  • golf_pdi_v2_Page_4.jpg
    golf_pdi_v2_Page_4.jpg
    48.9 KB · Görüntüleme: 50
  • golf_pdi_v2_Page_1.jpg
    golf_pdi_v2_Page_1.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 50

Merhaba arkadaşlar, bugün gidip teslim aldım dediğiniz her şeye baktım. Şansıma bayide tanıdık olduğu için, boya cihazıyla tek tek bütün mikron değerlerine ve kapı içi vidalarına baktırdım. Bir anahtar izine rastlamadım. Sizden aldığım tavsiyeye uyup 4-5 kere yağ seviyesini kontrol eder misiniz dememe rağmen, yağ seviyesi full dediler. Arabayı teslim alıp baktım, araba 2 dakika çalışmalı dedikleri için acelem olduğu için onlara güvenip eve geldim. Baktığımda yağ seviyesi normal gözüküyor; lakin 4 tık yağ vardı. Ben de servis randevusu alıp tamamlatmayı düşünüyorum.

Deneyimlerini ve fikirlerini söyleyen herkese tek tek teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz, hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Deneyimlerini ve fikirlerini söyleyen herkese tek tek teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz, hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Hangi paket ne kadara aldınız hocam 2025 mi bı de

Öncelikle hayırlı olsun. Nacizane ben de iç trimleri elinizle bir yoklamanızı tavsiye edebilirim. Ekran köşeleri vs plastik kapaklarda sorun var mı diye bastırıp bakabilirsiniz. Bir önceki aracımda ekran üst köşesindeki kapağı tutan parça içten kırılmıştı. Sonrasında ispatlayamadım öyle kalmıştı.

Öncelikle hayırlı olsun. Nacizane ben de iç trimleri elinizle bir yoklamanızı tavsiye edebilirim. Ekran köşeleri vs plastik kapaklarda sorun var mı diye bastırıp bakabilirsiniz. Bir önceki aracımda ekran üst köşesindeki kapağı tutan parça içten kırılmıştı. Sonrasında ispatlayamadım öyle kalmıştı.
İlk iş onlara da bakacağım teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar, bugün gidip teslim aldım dediğiniz her şeye baktım. Şansıma bayide tanıdık olduğu için, boya cihazıyla tek tek bütün mikron değerlerine ve kapı içi vidalarına baktırdım. Bir anahtar izine rastlamadım. Sizden aldığım tavsiyeye uyup 4-5 kere yağ seviyesini kontrol eder misiniz dememe rağmen, yağ seviyesi full dediler. Arabayı teslim alıp baktım, araba 2 dakika çalışmalı dedikleri için acelem olduğu için onlara güvenip eve geldim. Baktığımda yağ seviyesi normal gözüküyor; lakin 4 tık yağ vardı. Ben de servis randevusu alıp tamamlatmayı düşünüyorum.
3 çizgiye düştüğünde yağ lambası yakacak. En kısa zamanda gidip tamamlatmanız faydanıza olur yoksa ücret talep edebiliyorlar. Güle güle kullanın aracınızı 🧿

3 çizgiye düştüğünde yağ lambası yakacak. En kısa zamanda gidip tamamlatmanız faydanıza olur yoksa ücret talep edebiliyorlar. Güle güle kullanın aracınızı 🧿
Çarşamba gününe randevu aldım bayramdan dolayı hemen götüremiyorum umarım ücret talep etmezler

Çarşamba gününe randevu aldım bayramdan dolayı hemen götüremiyorum umarım ücret talep etmezler
İstanbul trafiğinde o aracı servise götürüp getirmek 3 saat ve 300 TL tutar :) Dert anlatmak da cabası...

Şunu alıp geçin

Shell Helıx Ultra Professıonal AV-L 0W-20 Motor Yağı 1 Litre​

VW Standard 508.00-509.00​

1 litrelik paketi 500 TL
Ekrandaki her çizgi yaklaşık 100 ml. Toplam 10 çizgi var.

Sizde 4 çizgi dolu gözüküyorsa üstüne 300-400 ml kadar ekleyin. Üstten 8. ya da 9. çizgiye kadar doldurun. 10. çizgi dolmayacak. Önce 300 ml ekleyin, aracı çalıştırıp kontrol edin.

İstanbul trafiğinde o aracı servise götürüp getirmek 3 saat ve 300 TL tutar :) Dert anlatmak da cabası...

Şunu alıp geçin

1 litrelik paketi 500 TL

Sizde 4 çizgi dolu gözüküyorsa üstüne 300-400 ml kadar ekleyin. Üstten 8. ya da 9. çizgiye kadar doldurun. 10. çizgi dolmayacak. Önce 300 ml ekleyin, aracı çalıştırıp kontrol edin.
Bilgi için çok teşekkür ederim hocam gerçekten yardımcı olmazlarsa dediğiniz gibi yapacağım.

Şunu alıp geçin

1 litrelik paketi 500 TL

Aynı özellikte bile olsa farklı bir marka yağ kullanmak doğru değil diye okumuştum hocam. Ekleme yapılacağı için bence hiç gerek yok. Ayrıca sistem uyarı vermeden yağ eklemenize de gerek yok hocam. Yeni motorda yağ yakma normal deniyor. Uyarı verdiğinde gidebilirsiniz.

Geri