Aracımdaki süt kokusu

Uurlauur

Yeni Üye
İsim
Uğur
Araç
Golf VII 2012
Selamlar hayırlı bayramlar! Ben Uğur 22 yaşındaydım ve Kocaeli'de yaşıyorum.

Aracımda aşırı bir süt kokusu var ve sıcaklıklar da artınca koku dayanılmaz hale geliyor. Çoğu temizlik ürününü denedim ama nafile.. Aracı satmamı öneren onlarca kişi oldu ama bu haldeyken satmak hiç etik olmaz. Konu hakkında yol gösterirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.

daha once bır aracımda 3lt şişe olarak aldığım sütten 1 çay bardağı kadar dökülmüştü bir çok şey denedim olmadı en son linkini bıraktığım ürünü deneyip olumsuz olursa yıkamaya bırakacaktım ama benım sorunumu çözdü. Belki de mıktar az oldugu ıcın basarılı olmustur ama naçizane talimatlarına uygun olarak denemenizi öneririm

https://www.hepsiburada.com/dr-mat-...T_Htuo0EfEUOIU_3D3ie1LEA9Utd7tmhoCbN4QAvD_BwE
Neredeyse kullanıcıların tamamı fazlasıyla memnun görünüyor hocam. İyisi mi 20 30k baymadan önce bunu deneyeyim. Çözülürse varya en büyük duacınız olurum 😂

Upvote 0

Aracımda aşırı bir süt kokusu var ve sıcaklıklar da artınca koku dayanılmaz hale geliyor. Çoğu temizlik ürününü denedim ama nafile.. Aracı satmamı öneren onlarca kişi oldu ama bu haldeyken satmak hiç etik olmaz. Konu hakkında yol gösterirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.
Hayırlı bayramlar süt turşu bu tarz kokular çok zor çıkması döşemeyi değiştirmeniz en kesin çözüm olur temizlemekle falan çıkmaz koku

Upvote 0
Bence sen alacağın ürünleri şimdiden araştır servis olmaz ise çıkmacılara bak döşemecilere bak bu işi başka çekilde çözemezsin zamanda kaybetme bayramdan sonra 1₺ ye alacağın parça 1.3₺ olacak muhtemelen herşeye zam gelecek deniyor…

5G1863367B Bu parça kodu olabilir mesela taban döşemesi ama servis doğrusunu bilir…

Mesela bu büyük Çıkmacıdan bunla bir görüş…

https://ekoparca.com.tr/urun/taban_halisi-5g1863367b-110992

Upvote 0
tek ve kalıcı çözüm (taban halısına döküldüyse)

aracı komple sac'a kadar soymak koltuklar taban halısı yalıtım malzemesi orta konsol her şeyi çıkarmanız lazım

yalıtımları temizleyemezsiniz yenisini alın taban halısınıda defalarca yıkayıp çektirmeniz lazım

arabanın sac kısmınıda bira ile sildirin güzelce geri toplayın.

koltuğa döküldüyse süngerin içine işlemiştir döşemecide süngerleri yenileyip kumaşları yıkamaktan başka çare yok

büyük geçmiş olsun kolay gelsin

Upvote 0
tek ve kalıcı çözüm (taban halısına döküldüyse)

aracı komple sac'a kadar soymak koltuklar taban halısı yalıtım malzemesi orta konsol her şeyi çıkarmanız lazım

yalıtımları temizleyemezsiniz yenisini alın taban halısınıda defalarca yıkayıp çektirmeniz lazım

arabanın sac kısmınıda bira ile sildirin güzelce geri toplayın.

koltuğa döküldüyse süngerin içine işlemiştir döşemecide süngerleri yenileyip kumaşları yıkamaktan başka çare yok

büyük geçmiş olsun kolay gelsin
Sağ olun teşekkür ederim hocam

Upvote 0

Geçmiş olsun hocam, eski aracımızda 0km iken başımaza gelmişti, hiçbir ürün kolay kolay kokuyu geçirmiyor, profesyonel bir destek almanızda fayda var, halı tabanının sökülüp temizlenmesi gerekli, sökülmeden tam bir temizlik olmuyor ne yazık ki.

Upvote 0

Geri