Manifold temizliği yaptım

golfcu91

Katılımcı Üye

İsim
burhan
Selamlar arkadaşlar bugunu kendime ayırıp ilk kez yapmakla birlikte manifold, egr ve boğaz kelebegi temizliklerini yaptım.
Elim yatkın olduğu için sorun yaşamadım tertemiz oldu çekiş hissedilir şekilde arttı 2.viteste dik rampada hızlanma olmuyordu şuan aynı rampada 2 den 3 geçerek çıkıyorum.
Bazı resimler ;
Temizlikten önce ki temizledikten sonra çekmeyi unuttum.

Ekli dosyalar

• 20250331_163814.jpg
    20250331_163814.jpg
    262.2 KB · Görüntüleme: 42
  • 20250331_163802.jpg
    20250331_163802.jpg
    218.9 KB · Görüntüleme: 41

Selamlar, uzun zamandır aklımda ancak zaman ve mekan yaratamadım. Benimki clh motor bu sebeple biraz zahmetli, sizinki cay sanırım. Elinize sağlık

Selamlar, uzun zamandır aklımda ancak zaman ve mekan yaratamadım. Benimki clh motor bu sebeple biraz zahmetli, sizinki cay sanırım. Elinize sağlık
Teşekkürler hocam ev müstakil bahçeli mekan önemli bu tarz uzun zaman alacak işlerde. Evet arac cay motor hocam

Aracınız kaç binde? Fotoğraflardan iç kısmı çok belli olmuyor ama çok dolu muydu?
Arac 161binde hocam silindir içleri doluydu özellikle 3.silindir de katman bayağı vardı manifold içi o kadar değildi ama gene hatri sayılır çıktı. Önce kaynar su ile yumusattim isyerinden getirdiğim özel bir sıvı ile yıkadım sonra tazyikli suyu bastım cicek gibi oldu.
Egr borusu ve boğaz kelebegine bakan eğr parçasının durumu kötüydü bayağı.
Saten egr de var Bi cacık iptal edeceğim yüksek ihtimalle

Geri