Klima iyi soğutmuyor

konudan bağımsız bu aralar forum adabına yakışmayacak kadar gerginlik var biraz daha sakin bir dil ile yazın metal parçası için kalp kırmaya değmez.

gelelim konuya. yüksek ihtimal kompresör arızalı olabilir nedense 2020 üretim sonrası çoğu araçta bu sorun var 2020 clio 5 aracımında kliması 0 km den itibaren soğutmuyordu kronik öyle çıkıyormuş fabrikadan güncellenmiş parça ile değişimi yapıldı ama halen istediğim soğutmayı yapamıyordu

golf 7 aracımda ise yazın 35 derece sıcakta dahi içerde beni üşüten bir klima sistemi var golf 8 de klima performansı nasıldır bilemiyorum

özetle yetkili servise başvurun kontrolleri yapsınlar hocam.

Yorumlarınız için teşekkürler. Bugün tekrar denedim klimayı çok güzel soğuttu, malum havalar yeni ısınmaya başladı dün ilk defa açmıştım klimayı onla alakalı olabilirmi bilmiyorum. Derece alıp soğukluk şiddetini de ölçecem, gelişmeleri yazarım.

Yorumlarınız için teşekkürler. Bugün tekrar denedim klimayı çok güzel soğuttu, malum havalar yeni ısınmaya başladı dün ilk defa açmıştım klimayı onla alakalı olabilirmi bilmiyorum. Derece alıp soğukluk şiddetini de ölçecem, gelişmeleri yazarım.

hadi geçmiş olsun umarım sorunlar çözülür…

Rica ederim.

Ekstra bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Şunu da belirtmek isterim ki klimaların teknik olarak en sıcak ve en soğuk ayarları sorunsuz çalışmalı. Elbette bu aracın ısınması akü seviyesi çalışma süresi gibi etkenlerle birlikte dış hava iç hava farkları ile de alakalıdır. Yani bir de mevsim geçişlerinde ilk çalıştırma ile alakalı da anlık koruma durumları olabilir. Dış hava ile aradaki farklara göre sirkülasyon tuşunu kullanarak daha çabuk soğutma ya da ısıtma durumunu sağlayabilirsiniz. Daha sonra devre dışı bırakırsınız.

Golf 7 180bin kilometredir soğutma ve ısıtma problemi yaşamadım. Yani klima gazı bitmesi gibi bir durumu 12 yıldır yaşamadım..

Araç klimaları ne ısınmak için, ne de çok soğutmak için kullanılmamalıdır. İdeal sürüş sağlamak için Auto konumda ara değerlerde kullanmak hem sürücü ve yolcular için hem de araç için en iyisidir..

Son düzenleme:

Geri