Sol Ön Cam - Kapanmama Sorunsalı

thelordof

Katılımcı Üye

İsim
Samet
Araç
Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Selamlar arkadaşlar,

Aracımın Şoför camını 2. Kademe otomatik kapanırken cam kapanmıyor kendini aşağıya salıyor.
İlk kademede parmağımı düğmede bekletince kapanıyor.

Cam filmi mevcut, yaptırdığım yere gösterdim, baktılar film engel olmuyor.

Farklı zamanlarda yetkili servise gidince bu sorunu söyledim, kalibrasyon yapıp , fitil temizleyip verdiler. Bu yaptıkları kısa süreli çözüm gibi.

Bu sorunun asıl kaynağı yazılım parametre mi yoksa cam motoru vs arızası mı ? Garanti bitmeden bu sorunu çözdürmek istiyorum.

Selamlar arkadaşlar,

Aracımın Şoför camını 2. Kademe otomatik kapanırken cam kapanmıyor kendini aşağıya salıyor.

Farklı zamanlarda yetkili servise gidince bu sorunu söyledim, kalibrasyon yapıp , fitil temizleyip verdiler. Bu yaptıkları kısa süreli çözüm gibi.

Bu sorunun asıl kaynağı yazılım parametre mi yoksa cam motoru vs arızası mı ? Garanti bitmeden bu sorunu çözdürmek istiyorum.
Kapanmayıp geri mi açılıyor, yani arada parmak olunca vb. şekilde güvenlik için hemen açılıyor ya öyle mi? Yoksa direk kapanmıyor mu?

Kapanmayıp geri mi açılıyor, yani arada parmak olunca vb. şekilde güvenlik için hemen açılıyor ya öyle mi? Yoksa direk kapanmıyor mu?
Çok çok az yukarı çıkıp geri aşağı iniyor.

Camı %50 açtım diyelim, yukarı çıkmıyor , daha da aşağı inmiş oluyor.

Selamlar arkadaşlar,

Aynı durum bende de var, ne yazık ki bir sonraki aracı VAG grubundan seçmeyeceğim gibi görünüyor..

Bende de sağ ön cam açıkken otomatik kapatmasını istediğimde önce aşağı iniyor sonra yukarı çıkıyor, ve hep yapıyor bunu, olayın fitillerle alakası yok, yazılımsal hatalı son nesil çoğu VW.

Bende de sağ ön cam açıkken otomatik kapatmasını istediğimde önce aşağı iniyor sonra yukarı çıkıyor, ve hep yapıyor bunu, olayın fitillerle alakası yok, yazılımsal hatalı son nesil çoğu VW.

Aynen katılıyorum Vw bu aralar yazılımcılarına ödeme yapmıyor muhtemelen…

Bu küçük hataları bilerek koyuyorlar diyemiyorum ama isteyerek ya da istemeyerek kullanıcıyı servise götürecek bir sorun olduğu kesin..

Evo platformda yazılım sorununu anlarım(Çoğu şeyi sorunlu) ama evo platform olmayanda nasıl yazılım sorunu devam ediyor anlamak güç.

Evo platformda yazılım sorununu anlarım(Çoğu şeyi sorunlu) ama evo platform olmayanda nasıl yazılım sorunu devam ediyor anlamak güç.
Evo dan ziyade son yıllarda üretilen VW lerde var böyle sorunlar, aynı platform olup yazılım alt yapısı farklı araçlarda vardır elbet, örneğin golf 7 lerde iki farklı marka ecu var.

Geri