Trafik Kaza Videosu ve oluşan Hasar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hardal00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Geçmiş olsun öncelikle,anlamadığım bu kasko cart curt niye yaptırıyoruz arkadaşlar cebinizden verecekseniz ben acımam abi nokta değse kaskodan yaptırırım.
Çek resmini satarken söylersin aynı için değer düşecek adama araba satma saten

Allah razi olsun hocam, buna şükür muhtemelen uyuyordu bana vurunca topladı. Biz sağlam olunca arabayi düşünür oldum simdi
Benim de başıma park halinde olan 2004 model değişeni olmayan Golf 5 aracıma vurup kaçan kamyonet aklıma geldi. O an için kötü hissediyorsun. Benim şansım görüntü kaydı , görgü tanığı ve plaka bilgisinin olmasıydı. Hoş plakanın sonu okunmadığını ve farklı bir rakam olduğunu gelen memur arkadaşlar iddia etse de görgü tanığının emin olması ve eşimin gelen memura plakanın kontrolünün sağlanması ve araç karşılaştırılması yönünde isteğinin olması işi netliğe kavuşturdu. Aynamı AVEK' otomotivden alıp karşı tarafın sigortası ile halletmiştim..

Geçmiş olsun öncelikle,anlamadığım bu kasko cart curt niye yaptırıyoruz arkadaşlar cebinizden verecekseniz ben acımam abi nokta değse kaskodan yaptırırım.
Maalesef Türkiye'de bu işler oldukça saçma bir şekilde ilerliyor. Örn: arabanın bir yerinde taş izi var veya birisi geldi sürttü bunun önüne geçebilmek için yapılacak işlem belli fakat bunu yaptırdığın zaman aa burası lokal boyalı diyor. Yaptırmasan paslanacak daha kötü bir hal alacak. Adam bunun önüne geçmek için aslına bir işlem yaptırıyor. Bu aracına değer verdiğini gösteriyor. Ama maalesef biz bunu düşünmüyoruz. İşin özeti şu Adam 25 yaşında olan arabada hiç boya var mı diye soruyor çok konuşmanın bir anlamı yok :)

Doğru hocam haklısın arabama çiçek bakıyorum valla çöpten sakındık simdi ben birde alıcı adama dert anlatmaktan yoruldum yok niye hasar kaydi var yok neden oldu sırf ondan
Kaskoda ki amaçta Allah korusun pertlik bir durumu olursa yorulmayayim diye

Maalesef Türkiye'de bu işler oldukça saçma bir şekilde ilerliyor. Örn: arabanın bir yerinde taş izi var veya birisi geldi sürttü bunun önüne geçebilmek için yapılacak işlem belli fakat bunu yaptırdığın zaman aa burası lokal boyalı diyor. Yaptırmasan paslanacak daha kötü bir hal alacak. Adam bunun önüne geçmek için aslına bir işlem yaptırıyor. Bu aracına değer verdiğini gösteriyor. Ama maalesef biz bunu düşünmüyoruz. İşin özeti şu Adam 25 yaşında olan arabada hiç boya var mı diye soruyor çok konuşmanın bir anlamı yok :)
Yani alıcıya bunu anlatmak zor doğuş oto parcaya 25 bin fiyat cekti boyasi iscilik 35 bin hasar kaydi sirf bir aynadan olusacak, aliciya anlatacagima cepten yaptirayim diye düşünüyorum

Yani alıcıya bunu anlatmak zor doğuş oto parcaya 25 bin fiyat cekti boyasi iscilik 35 bin hasar kaydi sirf bir aynadan olusacak, aliciya anlatacagima cepten yaptirayim diye düşünüyorum
Bence kaskodan yaptırın kaskonun işi ne satıcıya forograf çekin fotoğrafın tarihi ve hasar kaydının tarihini gösterin zor değil o kadar. Zaten ne değişen ne boya çıkıyor eksperde cebinize yazık

Tamam herkes cepten yaptırın kayıt islemesin demişte, yarın bu aracı satarken ne diyeceksiniz hersey orjinal mi ?
Diyelim ki ayna değişen ama kayıt yok adam demeyecek mi nasıl kayıt yok değişen var ?
Ben etik bulmuyorum abi, bu durumu kullanan çok kişi var. Sizi tenzih ediyorum

Bence kaskodan yaptırın kaskonun işi ne satıcıya forograf çekin fotoğrafın tarihi ve hasar kaydının tarihini gösterin zor değil o kadar. Zaten ne değişen ne boya çıkıyor eksperde cebinize yazık
Yani boyatmasi felan cebimizi durduk yere yoracak,

Yani boyatmasi felan cebimizi durduk yere yoracak,
İşte yaptırın kaskodan geçin
Tamam herkes cepten yaptırın kayıt islemesin demişte, yarın bu aracı satarken ne diyeceksiniz hersey orjinal mi ?
Diyelim ki ayna değişen ama kayıt yok adam demeyecek mi nasıl kayıt yok değişen var ?
Ben etik bulmuyorum abi, bu durumu kullanan çok kişi var. Sizi tenzih ediyorum
Bu arkadaş ne güzel demiş bak fotoğrafla göstermek zor değil dert etmeyin bu kadar

Öncelikle geçmiş olsun. Benim mantığım farklı işliyor galiba. Arabamda 3 farklı hasar kaydı var 4 parça da boya var. Alıcı bu kayıt şu kazada oldu, şu parça boyandı, bu da fotoğrafı diyerek 3 kazayı da gösterince içim rahatladı çünkü kayıt dışı bir sey yapılmamış beni daha farklı bir şey beklemiyor.
Ama 4 parça boya var ama kayıt sıfır olsaydı işgillenirdim

Öncelikle geçmiş olsun. Benim mantığım farklı işliyor galiba. Arabamda 3 farklı hasar kaydı var 4 parça da boya var. Alıcı bu kayıt şu kazada oldu, şu parça boyandı, bu da fotoğrafı diyerek 3 kazayı da gösterince içim rahatladı çünkü kayıt dışı bir sey yapılmamış beni daha farklı bir şey beklemiyor.
Ama 4 parça boya var ama kayıt sıfır olsaydı işgillenirdim
Hocam benim daha önceki arabamda dedim bak fardan ötürü 45 bin hasar kaydı var 2024 haziran ayı kaza tarihimde, al götür dedim 45 fara çıkmaz yaaavvv diyince saldım birilerine laf anlatmaktan

Geri