Golf 2024 1.5 Impression Triger ve Yağ Tercihi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cyber3d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cyber3d

Yeni Üye
İsim
Bora
Araç
Golf 8.5
Arkadaşlar merhaba forumda aradım fakat göremedim.Bizim araçlar 1.5 116 Bg Golf için triger kayış mı zincir mi acaba ? Bir de Yetkili servis dışı yağ bakımı yapacaklar için hangi yağ tercih edilmeli?

Arkadaşlar merhaba forumda aradım fakat göremedim.Bizim araçlar 1.5 116 Bg Golf için triger kayış mı zincir mi acaba ? Bir de Yetkili servis dışı yağ bakımı yapacaklar için hangi yağ tercih edilmeli?
1.5 tsi 116 ve 150 ler kayış diye biliyorum. Ben servis dışı bakım yaptığım da liqui molly önerdikleri için onu tercih etmiştim. Filtrelerde mann markaydı.

Kayış kullanılıyor.

Yetkili servis dışında Liqui moly top tec 6200 0w20 yağ ve Mann filtreler kullanın.

teşekkür ederim foruma girememiştim şimdi gördüm mesajlarınızı

Garantili aracın triger için yada servis dışı yağ için önünde yıllar var keyfini çıkar…

Aşağıdaki başlığı okuyup takip et Zamanı geldiğin de kimseye değil buradaki bilgiler işine yaratacak…

https://www.golftutkusu.com/topic/5279-guncel-bakim-masraflari/page/550#post-434955

Yok hayır aslında meraktan sordum trigeri, yağı da viskoziteden ötürü.aracım henüz rodajı bile tam doldurmadı, katılıyorum size ve keyifli bir şekilde kullanıyorum şimdilik teşekkürler bilgi için

Yağ ekranda gozukuyo arada kontrok edersin
biraz yag eksiltme olur ilkinde serviste ucretsiz ilave ederler sonrasinda eksiltme olursa 0-20 yag eklersin
kim ne derse desin manuel golf cok guzel kazasiz belasiz..

biraz yag eksiltme olur ilkinde serviste ucretsiz ilave ederler sonrasinda eksiltme olursa 0-20 yag eklersin
Hocam klima tuşları gitmesi dışı bı sorun yaşamadım. Bu tuşlar beni çileden çıkarsa da araba gerçekten çok hoş

Bende klima tuşları ilk başlarda sorun yaratsada,sonradan maşallah diyeyim düzeldi araç yaklaşık 2500 km’de şuanlık klima yönlendirme sorunu yok.Sadece Trafik levha uyarısı hatası veriyor onuda servise sorduğumda yazılım güncellemesini beklemem gerektiğini söylediler öyle biniyorum.

kesinlikle çok zevk alarak kullanıyorum bende başta manuelden taraf biraz endişem olsa da şuan iyi anlaşıyoruz

Bende klima tuşları ilk başlarda sorun yaratsada,sonradan maşallah diyeyim düzeldi araç yaklaşık 2500 km’de şuanlık klima yönlendirme sorunu yok.Sadece Trafik levha uyarısı hatası veriyor onuda servise sorduğumda yazılım güncellemesini beklemem gerektiğini söylediler öyle biniyorum.
Ben de seviyorum hoş ama şu tuşlar...

Sizde de 1 hafta falan kullanmayınca mi oldu sanki öyle gibi geldi bana

Aracı aldıktan 3 gün sonra servise götürüp trafik levha okuma uyarısını sildirdim. 5 dakikada yapıp teslim ediyorlar. Rahatsız oluyorsanız sildirin bence, güncellemenin ne zaman geleceği belli olmaz

Ben de seviyorum hoş ama şu tuşlar...

Sizde de 1 hafta falan kullanmayınca mi oldu sanki öyle gibi geldi bana
Evet ve hatta tuhaftır soğuk havada daha fazla yapıyordu,örneğin araç üç gün yatsın 4. Gün soğuk çalıştırmada yön tuşları açılmıyordu

Geri