Merhabalar arkadaşlar Togg'da sonradan güncellemeyle aktif olan dijital anahtar olayının güncellemeyle bizim araçlarımıza da gelme ihtimali var mıdır? Teknik olarak araçlarımız müsait midir? Sorum bu kadardı teşekkür ediyorum 

yok imkansızMerhabalar arkadaşlar Togg'da sonradan güncellemeyle aktif olan dijital anahtar olayının güncellemeyle bizim araçlarımıza da gelme ihtimali var mıdır? Teknik olarak araçlarımız müsait midir? Sorum bu kadardı teşekkür ediyorum![]()
Hocam şöyle bir paylaşım var ama ne kadar güvenilir tartışılır.Merhabalar arkadaşlar Togg'da sonradan güncellemeyle aktif olan dijital anahtar olayının güncellemeyle bizim araçlarımıza da gelme ihtimali var mıdır? Teknik olarak araçlarımız müsait midir? Sorum bu kadardı teşekkür ediyorum![]()
Gerçek olabilir yıllar önce bı lg telefonumdan TV kontrol edebiliyordum. Telefonda gerekli donanım varsa kopyalama yapılıp yapılabilir. Ama o donanım telefonların %99 unda yoktur muhtemelenHocam şöyle bir paylaşım var ama ne kadar güvenilir tartışılır.
[/URL]
hocam bu tur yerlerde yapilan islemler zaman la elimizde patlarHocam şöyle bir paylaşım var ama ne kadar güvenilir tartışılır.
[/URL]
Hocam bu sistem güvenilir, arkadaşım yaptırdı gayet stabil çalışıyor herhangi bir arızası vs. olmadı.Hocam şöyle bir paylaşım var ama ne kadar güvenilir tartışılır.
[/URL]