Dijital Anahtar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan caglar_61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

caglar_61

Katılımcı Üye

İsim
Caglar
Merhabalar arkadaşlar Togg'da sonradan güncellemeyle aktif olan dijital anahtar olayının güncellemeyle bizim araçlarımıza da gelme ihtimali var mıdır? Teknik olarak araçlarımız müsait midir? Sorum bu kadardı teşekkür ediyorum :)

Sistemin çalışması için mobil bağlantı gerekiyor. Ülkemize gelen tüm paketlerde aynı multi medya ekran mevcut ve bu ekranlarda sim kart desteği var "sanırım" fakat bunun ayarını yapmaya çalıştığımızda ülkemize kısıtlı geldiği için imkan tanımıyor. Dolayısıyla öncelikle araçlarımıza sim kart desteğinin aktif olması gerekiyor. Aynı durum trafik levha okuma içinde geçerli aktif edilecekti sözde. Halen daha güncelleme gelmedi gelirse belki bu iki özellik aktif olur.

Merhabalar arkadaşlar Togg'da sonradan güncellemeyle aktif olan dijital anahtar olayının güncellemeyle bizim araçlarımıza da gelme ihtimali var mıdır? Teknik olarak araçlarımız müsait midir? Sorum bu kadardı teşekkür ediyorum :)
yok imkansız

Hocam şöyle bir paylaşım var ama ne kadar güvenilir tartışılır.

Hocam şöyle bir paylaşım var ama ne kadar güvenilir tartışılır.

[/URL]
Hocam bu sistem güvenilir, arkadaşım yaptırdı gayet stabil çalışıyor herhangi bir arızası vs. olmadı.

Paylaştığınız kişi yaklaşık 1 ay önce Golf 7 start-stop ve keyless go sistemi için 20.000 TL fiyat verdi.

Otoparkta duran, sadece haftasonları bindiğim aracıma yaklaşınca kapı açılsın diye ve anahtarı kontağa takmamak için 20.000 TL vermeye değmez diye bu fikirden vazgeçtim :D

Geri