🧿 Golf 8 Orijinal GTI Koltuk Seti Montajı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ürün şuan 900$ civarı montaj herkes bir rakam istiyor 250$_300$_350$ ustanız var ise daha uyguna bile çıkarabilirsiniz…

İlk bakışta ücret yüksek gibi görünüyor buna katılıyorum ama ben çok yönlü araştırma yaptım ozaman bu rakamların aslında onlara göre düşük olduğu ortaya çıkıyor…

Öncelikle servisteki arkadaşımı aradım sadece ama sadece bir ön koltuk alt ve sırt süngeri için 15bin çıkıyor yani iki ön koltuk süngeri 30bin daha bunun döşemesi kafalıklar demirleri arka koltuk alt - sırt süngerleri döşeme 120bin civarı rakam çıkardılar…
İkinci olarak Ender Elektronikte set vardı R mavi 96bin araç kırmızı koltuk mavi bizi açmadı vaz geçtik…
Üçüncü olarak Rline koltuk seti buldum75bin istedi…
Bu rakamlarda sök tak montaj yok…

Ve gti koltukların rengi deseni herşeyi daha güzel ve gösterişli…

Çıkanlarıda satacağım için benim için bu rakam çok uygun oldu…

Benim araştırmalarım bu yönde oldu ve kararı verdim…
Ağız tadıyla güzel günlerde binmek nasip olsun maşşallah güzel olucak belli

Ne yani artık Türkiye’de tekim diyemeyecek miyim… goygoyu bir kenara şimdiden hayırlı uğurlu olsun diliyorum abi 🧿

Ekli dosyayı görüntüle 83412
Umutun aracını yakından gördüm.
Tek kelimeyle harika. aracım rline dönüşüm olmasa muhakkak benimde yapmak isteyeceğim bir retrofit. Umut güzel günlerde kullan. :)
@metinkar abi hayırlı olsun sana da bence en güzel görsel retrofitlerden.

Tek kelimeyle harika. aracım rline dönüşüm olmasa muhakkak benimde yapmak isteyeceğim bir retrofit. Umut güzel günlerde kullan. :)

Teşekkürler ben sırf araç renginden sevdim canlı poloda :) gördüm ama artık zamanı geldi havalar da güzel @Atesci bir gün kahvaltı falan yapalım canlı canlı değil mi:(

Hayırlısı olsun abi, Umut’un aracın fotoları gördüğümde çok beğenmiştim, kırmızı senin araca da yakışacaktır. 🧿

R döşeme olarak impression koltuklarına da uygulanabilir mi acaba :) gaza getiriyorsunuz insanı valla :))

Hayırlısı olsun abi, Umut’un aracın fotoları gördüğümde çok beğenmiştim, kırmızı senin araca da yakışacaktır. 🧿

R döşeme olarak impression koltuklarına da uygulanabilir mi acaba :) gaza getiriyorsunuz insanı valla :))

Olur olur zaten sadece ön koltuğun iskeleti kullanılıyor, iskelet tüm serilerde aynı, diğer malzemeleri zaten alıyorsun…

Ben sabah Artcar teslim ettim malzemeleri yarın istediğim şey yapılacak çarşamba takacağım kısmet olursa tüm gün beşiktaştayım…

Hayırlı olsun, çok güzel retrofit.

Teşekkür ederim tevfik abi. Montaj sürecindeki desteğin sayesinde çok güzel bir şey çıkarttık ortaya çok teşekkürlerimi sunarım tekrardan 😇

Teşekkürler ben sırf araç renginden sevdim canlı poloda :) gördüm ama artık zamanı geldi havalar da güzel @Atesci bir gün kahvaltı falan yapalım canlı canlı değil mi:(

Bana yer ve zaman belirtmeniz kafi abi bu haftadan sonra müsaitim 🤞

Çok güzel olmuş bu aracın konusu varsa görmek isterim.
Teşekkür ederim hocam taslak halinde şu an hazırlıyorum bir kaç eksiği var aracın tamamladıktan sonra konu olarak oluşturucam

Geri