enesbkds
Yeni Üye
evet bende başka bir forumda sorduğumda m40 ı genelde koruma için kullanıldığını söyledi auto glym interior shampoo ve leather cleaner alsam daha önce hiç kullanmadım ama noyan diye bir işerik üreticisi kullanıyor videosundan görmüştüm önerdiğini sizcede alsam işimi görür müYıllardır sulandırılan ürünleri tercih ettim, bereketli olması ve cüzi fiyata gelmesi sebebiyle. Vp apc, koch GS, flowey i2 vs gibi. Fakat bence araç içi temizliğinde kullanıma hazır interior cleaner tercih edilmesi gerekiyor. El kol temas eden yerlerde kimyasal artığı kalma riski apc lerde çok yüksek. Interior cleanerlar araç içi için yeterli agresifliğe sahip risksiz ürünler. Daha kolay yüzeyden arındırılıyor. O yüzden 500ml ürün bile epey gider tek aracı olan birine. Apc yerine interior cleaner öneririm. Bence zirve nanolex interior cleaner idi ama artık temini yok ülkemizde. Sonax cockpit tercih edilebilir, memnun kalmıştım. Daha uygun fiyatlı olarak k2 ve deturner markalarının interior cleanerlarına da bakılabilir. Dressing dediğimiz koruyucu ürünler malesef ekstra toz çekiyor ( autofinesse spritz vs). Daha tozlu alan daha çok temizlik döngüsüne girdiği için tercih etmiyorum açıkçası.
İç mekan temizlikte scrubpad büyük rahatlık ve iyi temizliyor, detay fırçasından daha etkili bence.
Meguairs m40 kokusu hoşuma gitmedi, ayak değen kapı eşiğine falan sürdüm, ama bana epey parlak geldi finali. Göğüste özellikle yaz vakti güneş gelince ciddi parlamaya neden olabilir, buharlaşıp ön camın daha erken kirlenmesine neden olabilir.