Lastik Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Harunea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Harunea

Yeni Üye
İsim
Harun
Araç
Golf 7
arkadaşlar selamlar.
yeni bir takım lastik alma arefesindeyim. 2014 golf 7 aracıma 205 55 16 ölçülerinde sizlerin tavsiye edebileceği fiyat performans anlamında üzmeyecek bir lastik varmıdır. hankook çok gözüme çarpıyor ancak 5000 km sonra lastiğin sertleştiği şikayetlerini okudum çokca. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Goodyear performance 2 ve michelin primacy 5 en iyisi bunlar problem yaşamassın

16 ebatta markaya çok takılmayın kanımca,Falken,Kumho tarzı markalarda işinizi rahatlıkla görecektir,diğerlerine fazla para vermenize gerek yok,3 aşağı 5 yukarı her marka 2-3 yıl sonra sertleşmeye vs başlıyor zaten.

Eski bir hankook kullanıcısı olarak f/p açısından çok memnun kalmıştım.

Bende goodyear eagle sport var memnunum. Aracı çok kullanmıyorum bu arada o yüzden de memnun kalmış olabilirim. 😂 Kullananlar varsa ben de yorum alabilirim ☺️

Goodyear EfficientGrip Performance kullanıyorum , güzel lastik tavsiye ederim,

Goodyear EfficientGrip Performance bugüne kadar sahip olduğum araçlarımda kullandım kesinlikle tavsiye ederim.

arkadaşlar selamlar.
yeni bir takım lastik alma arefesindeyim. 2014 golf 7 aracıma 205 55 16 ölçülerinde sizlerin tavsiye edebileceği fiyat performans anlamında üzmeyecek bir lastik varmıdır. hankook çok gözüme çarpıyor ancak 5000 km sonra lastiğin sertleştiği şikayetlerini okudum çokca. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Selam…

Bu ölçüde hiç bir markada sorun yaşamazsın istediğin markayı alabilirsin…

17” ve özellikle 18” olduğu zaman lastiğin önemi artar performans, güçlendirilmiş yanak vsvs olması için…

Bazı arkadaşların yorumlarını anlayamadım, jant boyutu küçüldükçe performans kriterleri geçerliliğini yitiriyor mu?

Sanki şöyle bir bakış sezdim; " Jantınız küçük ve gösterişsiz olduğu için performansı önemsizdir"

Eğer internet üzerinde bulduğumuz test sonuçlarını dikkate alacaksak hangi boyutta olursa olsun bazı lastik modelleri arasında %10'a kadar fark var. Örneğin A markası kuru zeminde 35m fren mesafesi verirken, B markası 39m fren mesafesi vermiş. İşte bu 4 metrelik fark olurda bir gün bizi can/mal kaybından koruyabilir.

Hepinize teşekkürler. Tercihimi goodyear efficientgrip performance yana kullandim.

Geri