Selamlar

Next

Yeni Üye
İsim
Kürşad
Araç
Volkswagen Polo 2024
Merhaba ben
Screenshot-9.png
,

Aranıza Kahramanmaraş'tan katılıyorum. VW 2024 model 1.0 Polo araç aldık, bakımlarını yaptırdık. Güzel bir şekilde kullanıyoruz. Gizli özellik konuları ile ilgilenmekteyim, bu konular üzerinde araştırma yapmaktayım. Bu şekilde güzel bir topluluk oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum.

Merhaba hoşgeldiniz.
Aracınız hayırlı olsun.
Yeni çıkan araçlarda sfd2 kilidi bulunması sebebiyle gizli özellik kodlama işlemleri online kodlamaya döndü sanırım. Bu yüzden biraz maliyetli olabilir. Öncelikle şehrinizde bu işlemleri yapan işletmelerden bilgi almak gerekebilir.

Merhaba ben
Screenshot-9.png
,

Aranıza Kahramanmaraş'tan katılıyorum. VW 2024 model 1.0 Polo araç aldık, bakımlarını yaptırdık. Güzel bir şekilde kullanıyoruz. Gizli özellik konuları ile ilgilenmekteyim, bu konular üzerinde araştırma yapmaktayım. Bu şekilde güzel bir topluluk oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum.

Hoş geldin…

Teşekkürler, bir kaç yer ile görüştüm yeni modellerde işlem yapamadıklarını söylediler, araştırmaya devam ediyorum. Garanti sürecinin de etkilenmesini istemediğim için beklemeye alacağım, kendim öğrenmem ve uygulamam daha doğru olur diye düşünüyorum.

Geri