Baskı balata fiyat farkı sizce normal mi?

Faraz

Yeni Üye
İsim
Baran
Araç
Golf 1.0tsi Midline Plus
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler dilerim. Debriyajım biraz yukarıda bırakıyor yokuşta araç biraz zorlanıp koku yapıyor. Şehir içi de bana göre çok yakıyor 8 den de hiç inmez.(sizce normal mi) ben de baskı plakayı değiştirmek istedim. Sanayide özel servise sordum 7.700 (luk) parça 5 bin de içlik istediler. Yetkili servis %30 iskonto ile parça+işçilik 26 bin lira teklif verdi. Bu fiyat farkı Sizce bu normal mi? Siz ne önerirsiniz? Araç golf 2017 1.0tsi Manuel

@metinkar ın da hatırlattığı şekilde

Baskı balata debriyaj olayında

Aracın üzerinde fabrikasyon
Luk varsa Luk takılmalı
Sachs varsa sachs takılmalı

Bu genel bir kuraldır.

Sanayide ki ustanız tam ayarında fiyat vermiş
Şu an sanayi ortamında baskı balata veya triger işçiligi 5-6 bin lira gibi.

Parcada 7.700 yerinde fiyat

Yetkilide indirimler dahil parca+ iscilik 26 bin dediniz

Karar sizin.
Hocam bence sanayide uygun fiyat verdi. Sadece şunu merak ediyorum. Yetkili parça fiyatını 18 verdi. Yani yetkilide fiyatın bu denli yüksek olması normal midir? Yoksa onlar farklı parça mı kullanıyorlar?

Upvote 0
Hocam bence sanayide uygun fiyat verdi. Sadece şunu merak ediyorum. Yetkili parça fiyatını 18 verdi. Yani yetkilide fiyatın bu denli yüksek olması normal midir? Yoksa onlar farklı parça mı kullanıyorlar?

Luk herde aynı Luk tur
Sachs her yerde aynı sachstır.

Yetkili servisteki daha iyi diye bisey yok
Onlarda birebir aynı malzemeyi takacak.

Bu arada km niz kaç ?

Upvote 0
Luk herde aynı Luk tur
Sachs her yerde aynı sachstır.

Yetkili servisteki daha iyi diye bisey yok
Onlarda birebir aynı malzemeyi takacak.

Bu arada km niz kaç ?
115km hocam. Yetkili serviste sordum hangisini kullanmış diye bana isim yazmıyor sadece orjinal yazıyor dedi fiyatı da 18 bin dedi hocam. Bu fiyat farkına anlam veremedim ben.

Upvote 0

Geri