İzmir'de retrofit yaptırabileceğim yer önerisi

berkanakkan

Yeni Üye
İsim
Berkan
Araç
Golf 7.5 1.4TSI 125 HP
Merhabalar. 2017 model Higline Golf 7.5 aracıma
-koltuk ısıtma
-ACC
-şerit takip asistanı
-kör nokta
vb. retrofitler yaptırabileceğim işçiliği ve parça kalitesine güvendiğiniz önerebileceğiniz yerler var mıdır?

Snapchat-1303529683.jpg

-koltuk ısıtma
-ACC
-şerit takip asistanı
-kör nokta
vb. retrofitler yaptırabileceğim işçiliği ve parça kalitesine güvendiğiniz önerebileceğiniz yerler var mıdır?

Ekli dosyayı görüntüle 83460

Merhaba İzmir yakın atla gel bir günde işin görülür…

Gelemiyorsan onlarda gelebilir irtibat kurabilirsin…

Bu işi yapan arkadaşlarımız var @İlker34 @zulalyol

Son düzenleme:
Merhaba İzmir yakın atla gel bir günde işin görülür…

Gelemiyorsan onlarda gelebilir irtibat kurabilirsin…

Bu işi yapan arkadaşlarımız var @İlker34 @zulalyol
İstanbul'a arabayla gitme durumum çok nadir hocam. Gelme şansım olsa kesin gidicem yanlarına ama çok zor. İzmir'de denk gelmek lazım.

Bu işlerde tecrübeme güvenerek söylüyorum. İstanbul’a gidin hocam. Ender elektronik ya da İlker hocanın işlerinden çok memnun kaldım.

İzmir’de bu işlere giren bir yer var, kendisi kör nokta montajına 6 kat fiyat çekti zamanında. Manisa tarafı desen tampon tırnaklarını kırdı. Ender elektronikte Selahattin ustanın iş özeni iş kalitesi, forumdan İlker hocanın iş özeni iş kalitesi fersah fersah ileride. Aracınızı rezil edip hiç buralarda bu işlere girmeyin.

Bu işlerde tecrübeme güvenerek söylüyorum. İstanbul’a gidin hocam. Ender elektronik ya da İlker hocanın işlerinden çok memnun kaldım.

İzmir’de bu işlere giren bir yer var, kendisi kör nokta montajına 6 kat fiyat çekti zamanında. Manisa tarafı desen tampon tırnaklarını kırdı. Ender elektronikte Selahattin ustanın iş özeni iş kalitesi, forumdan İlker hocanın iş özeni iş kalitesi fersah fersah ileride. Aracınızı rezil edip hiç buralarda bu işlere girmeyin.

aynen katılıyorum sırasıyla isim yazdım bende bu arkadaşlar şanını almış gidiyor başkasına ne gerek var…
oralarda yaptıracaksa kendi bilir…
buradaki mekanlar 8.30 da açıyor randevuyu alacak sabah erkenden çıkacak 3.5saat…

@berkanakkan bu arada bu yaptıracağın malzemeleri sen aldın mı yoksa yaptıracağın yerden mi alacaksın bu listedekiler işcilik montaj kodlama parça 100bini geçer bunu biliyorsun değil mi…

Bunlar EE sitesinden tarihe dikkat et 2024… sıfır ürünler…

Rakamaları gör ona göre karar ver tahmini rakamlar benim bahsettiğim kişi ve firmalar ile görüş kaporayı verdikten sonra malzeme tedariği yapıp şehir dışına gelir yapabilirler kaldı ki ender elektronik yapıyor bu işlemi geçen hafta ankaraya üç personelini yolladı ve 73 adet araca güvenlik kamerası taktılar sen yeterki karar ver paranı hazırla irtibat kur…

IMG_0246.jpeg
IMG_0245.jpeg
IMG_0243.jpeg
IMG_0242.jpeg

Son düzenleme:
Vw için böyle değil ancak Audi’de stop dışı sökülerek tampona çubuklar geçiyor ve bu şekilde duruyor. Düşünün montaj sonrası sırf hızlı iş çıkarmak için tamponu sabitleme çubuklarını takmayıp tırnakları kırıp, yamultup tampon takıp gönderiyorlar. Öbür gün bagajı bir açtım fitil bitiminden yerdeki asfaltı görüyorum, direkt dedim zaten tamponu rezil etmişler diye. Sakın ha sakın hocam İzmir’de, civarda kimseye elletmeyin aracınızı buradakiler rezil eder gönderir. Ender elektronikte metin bey kamuran bey çok ilgili. Bende ikinci el gösterge kodladılar audiye, çok zor iştir ne çok uğraşıp yaptılar sağolsunlar.

98b27825-3387-4f4d-b820-31af7c55f8d9.jpeg3fdd30d6-df68-430e-8263-6394ba0fdf16.jpeg

@berkanakkan Hocam Denizliye guvenle gelip aracizini yaptirabilirsiniz.İstanbuldaki İlker bey de bana referans olacaktir bu mesaji gordugunde

-koltuk ısıtma
-ACC
-şerit takip asistanı
-kör nokta

Ekli dosyayı görüntüle 83460
Yakın yer istiyorsanız Denizli de Melih Beye gidin. Konu içerisinde de yazmış.

Geri