ALINIK Golf 7 Acc'li ön tampon alt ızgara

Turhan

Katılımcı Üye

İsim
Turhan Atasoy
Araç
Golf7 1.4 TSI
Herkese merhaba,

5G0853677B​

Parça nolu ızgarayı arıyorum,ortadan ACC penceresi olan.

Ekli dosyalar

• IMG_4460.jpeg
    IMG_4460.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 5

Servisten fiyat aldınız mı hocam?

Bazen dışarda aramaya değmeyecek kadar uygun fiyatlı olabiliyor bazı parçalar.
Servisten fiyat almadım,ilk fırsatta gidip alacağım,önce buraya bir sorayım dedim,belki kıyıda köşede atılmış vardır birinde diye.Geçen birtsne çıkmacıda buldum Beylikdüzünden taa Ataşehire gittim,ızgara hasarlı çıktı,ve adam bunu belirtmemişti.Bunlar hep aeevis fiyatından kortuğumuzdan,ama bazen en mantıklısı direkt oraya gitmek sanırım.

280$ ebay da burada farkı yoktur bence…
Serviste de pahalı olabilir ama bazen belli de olmuyor abi, ben de merak ettim açıkçası. :)

Eskiden paramparca.com sitesinden liste fiyatlarını görebiliyorduk ama bende açılmıyor artık site.

Servisten fiyat almadım,ilk fırsatta gidip alacağım,önce buraya bir sorayım dedim,belki kıyıda köşede atılmış vardır birinde diye.Geçen birtsne çıkmacıda buldum Beylikdüzünden taa Ataşehire gittim,ızgara hasarlı çıktı,ve adam bunu belirtmemişti.Bunlar hep aeevis fiyatından kortuğumuzdan,ama bazen en mantıklısı direkt oraya gitmek sanırım.
Şansınızı denemenizde fayda var bence. Fiyat sormak bedava neticede, zararı yok. :)

Zamanında şerit takip sisteminin kalibrasyonunu yetkili serviste "dışarıdan daha ucuza" yaptırmıştım. Hiçbir indirim veya kampanya da yoktu. :)

Belli yaşın üstündeki araçlarda parçada zubizu indirimi vs. kampanya varsa uyguna gelebilir belki. Servis eskiden karta taksit de yapıyordu, hala devam ediyorsa o da avantaj olur.

Geri