Bu saatten sonra hiçbir şeyin aşağı yönlü seyredeceğini düşünmüyorum maalesef, alan her zaman karda satan zararda gibi bir durum söz konusu.
İnşallah yanılırım ve tam tersi olur.
fiyatların Aşağı yönlü olmasını yada sabit kalmasını beklemiyoruz zaten . Açıklanan enflasyon var reel enflasyon var vsvsvs
Bizim Millette arabalara bi saldırma modu var
Konu başlığıda tam uyumlu iken
Benim birader sıfırdan aldığı 2012 passat tdi manuel aracı ile 470 bin km ye gelmisken tamam artık bu kadar game over dedi
470 bin km bir arabanın hakkını vermek icin yeterli bir süre. Araba ihtiyaçsa alın geçin bekleme yapmayın seklinde bir alsatçı esnaf galerici atasözü vardır yaa? Bu km lere gelince başka bir araç evet ihtiyaç kabul
ne aldı?
Bayiye 3 milyon sayıp 2025 sw elegance passat !!!
Bu devirde iyi para
Bu aracı alması gerekene iyi yapmışsın hayırlı olsun denilir gecilir.
Ama bu aracı ben alsam NİYE alayımki diye sorarım kendime. 106 bin km hatasız çalışan yürüyen tdi golf high manuel aracı şutlayıp 3 milyona yeni bir araç işine girmemin mantığı yok.
Biraderin sıfır sw passat elegance olayına şunuda ekleyim.
Ben sw bir aracı kesinlikle sıfır almazdım
Sw kasa aracın şişirilmiş bayi fiyatı anca 2. elde sönümleme yapar. sw hava parasını hep ilk sahibi üstlenmek zorunda kalır.
Ben sıfır almazdım sonuç olarak.
Son olarak yılda 40 bin km yapan biri tdi araç almalıydı. Gerçi Vardıda birader mi almadı ? (1,6 tdi tabi)
1.5 etsi denesin bakalım