Aracıma sürtüp kaçmış

yigitkose

Yeni Üye
İsim
Yiğit Köse
Araç
Golf 7 highline
iyi akşamlar arkadaşlar bir arkadaş bisikletle aracıma çarpıp kaçmış buna ne önerirsiniz pastayla çıkarmı
WhatsApp Image 2025-04-15 at 20.07.12.jpeg

iyi akşamlar arkadaşlar bir arkadaş bisikletle aracıma çarpıp kaçmış buna ne önerirsiniz pastayla çıkarmı
Ekli dosyayı görüntüle 83487
Silerek bile çıkar hocam rahat olun tırnak girmiyorsa sorun yok bastırarak almanızda fayda var . Cif diş macunu gibi komik ama geçerli çözümlerde var geçmiş olsun en kötüsü en beteri böyle olsun.

Bu akaryakıt marketlerinde veya süper marketlerde araç bölümünde satılan silikonlu işe yaramayan pastalar burada etkili olabiliyor

hocam teşekkürler öncelikle nemli bezle sildim ancak çıkmadı yarın silikonlu pastayı deneyeceğim

Geçmiş olsun, sihirli sünger ile de deneyebilirsiniz hocam.
Islatıp kullanılan, kullandıkça biten bir sünger. Bazı şeyleri şaşırtıcı derecede kolay bir şekilde çıkartıyor gerçekten. Daha önce kullandıysanız bilirsiniz.

Tiner ve pamuk yardımı ile 10 saniyede halledersiniz aracın boyasında hicbirsey yok hocam.

Son düzenleme:
Geçenlerde arkadaşımın arabasında benzer bir sürtme vardı, ıslak sabunlu süngerle çıkartamadık, son çare pamuğa azıcık aseton damlattık, saniyesinde aldı oradaki lekeyi, zarar verir mi bilemem ancak çok bişey olacağını sanmam.

Benim aracımda da çizik vardı tampona sürtmüşler ama bisiklet değil :) wd 40 ile çözdüm işi zarar verir mi bilmiyorum.

Geçenlerde arkadaşımın arabasında benzer bir sürtme vardı, ıslak sabunlu süngerle çıkartamadık, son çare pamuğa azıcık aseton damlattık, saniyesinde aldı oradaki lekeyi, zarar verir mi bilemem ancak çok bişey olacağını sanmam.
Eşim bir yerde görmüş. Dyson kablolu süpürgedeki çizikler de asetonla geçiyormuş dedi. Pamukla denedim anında geçirdi ama matlaştırdı, pişman oldum

Eşim bir yerde görmüş. Dyson kablolu süpürgedeki çizikler de asetonla geçiyormuş dedi. Pamukla denedim anında geçirdi ama matlaştırdı, pişman oldum

Plastik türevlerinde aşındırıcılık etkisi yüksek. Araç verniğine çok sert gelmesede bir kaç kullanım sonrası verniği inceltebilir. Bende bagaj kapağındaki yazıları söktükten sonra kalıntıların izlerini aseton ile silmiştim.

YouTube da gördüğüm bazı uygulamalarda asetonu buharlaştırarak far camlarını yenileme işlemi yapıyorlar ve gayet etkili görünüyor. Yüzeysel olarak eritip altındaki camın orijinal halini ortaya çıkartıyor.

Geri