mehmet_50
Üye
Sa arkadaşlar. Arabamı cok az kullanıyorum sadece cumartesi veya pazar, onun dışında evde yatıyor araç, Kaskosu mevcur ama bitecek ve hiç bir işime yaramadı. Ortalama kaskoda 10-15 arası cıkıyor. Yatırmaya değer mi sizce?
Evet aslında rahatlık açısından ama karar veremedimistanbulda yoğun trafikte kullanmama rağmen kaç senedir yaptırmıyorum bende bence gerek yok
10-15 pek bişey değil aslında kafam rahat olsun diyorsan yaptırabilirsin
kesinlikle öyle,Valla her türlü yaptırırım 10-15 bin tl bir şey değil zaten taksit yapıyorlar kafan rahat oluyor. Biri gelip vursa arkadan stop kırılsa tek stop olmuştur 5-6k![]()
evet risk var tabi, aslında 10-15 den kaçmamak lazımDaha bu sabah haberlerde yeni kasa tiguan aracın kendi kendine yandığını gördüm. Aslında araçlarımız o kadar pamuk ipliğine bağlı ki, kaç litre benzinle tutuyoruz. O kadar elektrikler tesisatlar vs elimizdeki tüm birikimin gitmesi toplam 5 dk ye bakar. Kasko olmadan binmeyin bence, araçlar çok pahalı keza parçalarda pahalı
onun cevabı şurada yatıyor.Sa arkadaşlar. Arabamı cok az kullanıyorum sadece cumartesi veya pazar, onun dışında evde yatıyor araç, Kaskosu mevcur ama bitecek ve hiç bir işime yaramadı. Ortalama kaskoda 10-15 arası cıkıyor. Yatırmaya değer mi sizce?