Trim sesi problemleri

Berkay09

Yeni Üye
İsim
Berkay
Araç
Golf 7,5 comfortline
Arkadaşlar merhaba aracım 2017 model 7,5 ve 41 bin kilometrede. Trim sorunlarımı bir sıralamak istiyorum belki yardımcı olabilirsiniz. Öncelikle arka koltuklardan gelen sesi koltuk kilit karşılıklarına sardığım bez bant ile kestim o konuda sorunum kalmadı fakat şimdilerde sağ arka camdan gelen bir ses mevcut hava sıcakken oluyor ve cam kapalı iken ses yapıyor açıkken herhangi bir ses yok. İkinci bir seste sağ önden gelen ben A sütunu diye tahmin ediyorum bozuk yollarda şıngır şıngır ses gelmekte. Üçüncü sesi ise sağ ön kapının reflektör bölgesinden alıyorum ve son olarak vites topuzunun önündeki eşya koyma gözünden bir ses geliyor. Bu saydığım sorunları yaşayıp çözen oldu mu acaba?

Hocam silikon sprey ile ufak bir ihtimal de olsa çözülebilir.Benim de cam düğmelerinden geliyor bass biraz yükselince zır zır titriyor düğmeler.

Upvote 0
Hocam silikon sprey ile ufak bir ihtimal de olsa çözülebilir.Benim de cam düğmelerinden geliyor bass biraz yükselince zır zır titriyor düğmeler.
Silikon spreyi bazı bölgelere uyguladım azda olsa sonuç verdi. Tek sorun sprey yüzeyi parlaklaştırıyor ve o parlaklık iz gibi duruyor.

Upvote 0

Geri