Golf 8.5 gösterge ekranı görüntü yok

Masaallaar

Yeni Üye
İsim
Fevzi
Araç
Golf 8.5 2024 manuel
Gösterge ekranının görüntü gelmiyor araç çalışıyor kullanılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor başına gelen yada çözümü hakkında fikri olan var mı ? Resimde ki şekilde kaldı

Ekli dosyalar

• IMG_4341.jpeg
    IMG_4341.jpeg
    348 KB · Görüntüleme: 32

Gösterge ekranının görüntü gelmiyor araç çalışıyor kullanılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor başına gelen yada çözümü hakkında fikri olan var mı ? Resimde ki şekilde kaldı
Doğru bayiye hocam

Sağolun teşekkürler öyle yapacağım ama böyle resetleme falan gibi birşey oluyor mu ? Diye sormak istedim

Aynı konu Golf 7.5 için bulunmakta. Maalesef kendi aracımda yaşadığım sorun. Aylardır çözemedim. Ekran değişecek diyorlar serviste klasik, aracım garanti dışında olduğu için uçuk rakamlar istiyorlar. Sizin garanti avantajınız bulunmakta tahmin ediyorum ki.

Sağolun teşekkürler öyle yapacağım ama böyle resetleme falan gibi birşey oluyor mu ? Diye sormak istedim
Maalesef muhtemelen değişecek garantiniz var zaten sıkıntı olmaz

Geçmiş olsun…
Aracın garanti kapsamın da olması çok iyi enteresan şekilde artan bir sorun kronikleşecek gibi bir durum olacak bu gidişle…
Araçların garantisi bitince ne yapacağız çok merak ediyorum…

Geri