Merhabalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cantekin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cantekin

Yeni Üye
İsim
Mustafa Cabtekin
Araç
Golf 7
Aranıza aralık ayında aldığım 2012 highline Golf 1.6 tdi Bmt mk7 ile katılmaktan memnuniyet duyuyorum. 2009 e90 satıp aldığım bu araçtan performans hariç çok memnun kaldığımı belirtmek isterim.

Ekli dosyalar

• IMG_7254.png
    IMG_7254.png
    266.8 KB · Görüntüleme: 13

Aranıza aralık ayında aldığım 2012 highline Golf 1.6 tdi Bmt mk7 ile katılmaktan memnuniyet duyuyorum. 2009 e90 satıp aldığım bu araçtan performans hariç çok memnun kaldığımı belirtmek isterim.

Yeni aracın hayırlı olsun aramıza hoş geldin…

hoşgeldin hocam aracın hayırlı olsun aracın kazasız belasız binin

2009 E90 sonrası Golf.

Ben de E90 geçsem diyordum :)

Şaka bir yana aynı sınıf değiller ama +- neleri söylersiniz?

Ve E90 ı neden değiştirmek gereği duydunuz?

2009 E90 sonrası Golf.

Ben de E90 geçsem diyordum :)

Şaka bir yana aynı sınıf değiller ama +- neleri söylersiniz?

Ve E90 ı neden değiştirmek gereği duydunuz?
Satma sebebim km’sinin 300k olmasıydı ve o dönem paraya ihtiyacım vardı. Bir de yaşadığım yerde bitki örtüsü vw olunca bi merak da vardı bende özellikle golf için😂 İlan gezerken bu arabayı gördüm, dedim ki yakışıklı duruyor (gti ön ve arka tampon direksiyon ve 18 inç jantlar) Bir de highline olunca bu olsun dedim. Zaten standart bi golf içime sinmiyordu.

Birçok konuda e90’ın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yol tutuş, şanzıman sorunsuzluğu, her türlü hızlanma ve son sürat verisi, yol tutuş, tasarım ve dikkat çekicilik konularında e90 çok daha iyi. Ayrıca yakıt tüketimleri neredeyse aynı.

Konfor donanımları yönünden (acc şerit takip orijinal multimedya), ambiyans aydınlatma kokpit sessizliği ve tasarımı gibi konularda ise golf daha iyi gibi duruyor.

Tercihim nedir diye sorarsan e90’dan yana oyumu kullanırım. Bir sonraki arabam da yüksek ihtimalle Bmw x veya 3 serisinden olacak. Tadını alan bırakınca arıyormuş, anlamış olduk😁

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Güle güle kazasız belasız binin.
İstediiğiniz BMW ye de en kısa sürede kavuşun inşallah.

Geri