Triger kayışı marka tavsiyesi

Ben herhangi bir yıpranma göremiyorum. TSI motorlar trigeri çok yoran makinalar olduğunu düşünmüyorum açıkcası..

2016 da bu araç bayiden çıkarken kitabında 180.000 km triger değisimi yazıyorken , bir gecede kanun hükmünde kararname ile 120.000 e düşürdüm hikayelerine inanmayan golf kullanıcıları listesi

1- @Savatage
2- @Liberte
3-
4-

Maç oynanırken kural değistirilmez

Heleki 3 korner 1 penaltı kuralını ben hiç yemem.
Bende👍

@Salih_Sayin
@Turhan

Tsi Aracı sıfır alırken ve kitabında triger değişimi 180 bin yazıyorken 5-6 yıl sonra vw-tr tarafından 120.000 e düşürmek serbest ise

Bende aracı sıfır alırken kitabında 120 bin yazan (tdi) aracın triger değisimini 150 bine çıkardım.

Araç bende , satacağım yok. 4-5 yıla tdi 150 binlik trigeri burada teşhir ederim.

Son düzenleme:
nazar değmez ise 2004 model golf 5 225.bin küsür km'de :) ama benim araç zincirli. Avek’in rivayetine göre zincirliler uzun ömürlü oluyormuş kayışlılara istinaden.. Ses yoksa, bir arıza yoksa ellemeyin ama bizde ama dışarıda değişim yapmanızı önermiyoruz dedi.
Zincir olayında 200.000 e kadar ses yapmaması beklentidir. 200.000 den sonra sesi dinlemek anormal tınıları tonları dikkate almak gerekir.

5-10 bin liralık parça için neden risk alıyorsunuz ki? Kayışın kopması durumunda başa gelecekler çok daha maliyetli
Mdr serviste her yıl bakımı yapılıyor serviste a dan z ye kontrol ediliyor ve değişmesi gerekiyorsa zaten servis öneriyor.

2016 da bu araç bayiden çıkarken kitabında 180.000 km triger değisimi yazıyorken , bir gecede kanun hükmünde kararname ile 120.000 e düşürdüm hikayelerine inanmayan golf kullanıcıları listesi

1- @Savatage
2- @Liberte
3-
4-

Maç oynanırken kural değistirilmez

Heleki 3 korner 1 penaltı kuralını ben hiç yemem.
Hocam khklar ile ilgili espriniz güldürdü :) Ancak şöyle bir durum var ki eğer vw müşterilerden gelen şikayetlerin analizini yapıyorsa ki yapıyordur, triger kayışının belirtilen perioddan erken koptuğunu bundan dolayı iyi niyet garantisinden zarara gireceğini aynı zamanda firma için kötü algı yaratacağını düşünerekten güncellemiş olabilir. Tabii ki bunlar varsayım. Kullanım stiline göre bulunan iklime göre triger 60 binde de kopabilir 200 binde de kopabilir. Deneyimlerinizi merakla takip edeceğim.

@Salih_Sayin
@Turhan

Tsi Aracı sıfır alırken ve kitabında triger değişimi 180 bin yazıyorken 5-6 yıl sonra vw-tr tarafından 120.000 e düşürmek serbest ise

Bende aracı sıfır alırken kitabında 120 bin yazan (tdi) aracın triger değisimini 150 bine çıkardım.

Araç bende , satacağım yok. 4-5 yıla tdi 150 binlik trigeri burada teşhir ederim.
Acaba fabrikasyon koydukları trigerlerin markaları (kaliteleri) değiştiği için mi düşürdüler km yi, işin perde arkasında ne var acaba.

Geri